Life-update of Sami

Okey .. Nu är det såhär.

Jag missade kryssningen nu igår, fick inte ledigt för att åka på Banditkryssningen, åker inte med till Trance Energy denna gången heller.. Vad har en stackars broe att se fram emot?..

Jo 7 veckor till av slit på jobbet..

Efter det kan jag börja vara med igen och röjja loss.. Så tänkte iallfall ge en "life update"..

Jag lever fortfarande och jag har precis försökt få ta i en satkärring som försöker pressa mig på 2000 spänn för en avgift där jag slutade för 4 månader sen.. Utöver det leker livet och allt är en dans på rosor .. NOT ..

Sjukskrivningar på jobbet leder till att man jobbar 6 dagar i veckan och inte har någon ork att göra ett shitt .. Tackade nej till utgång igår för att man är sliten .. DET är ju inte någon vanlighet att man tackar nej till!!!!

Tänkte iallafall att ni ska få njuta av lite mer underbar musik!

Sami Presents Poets Of The Fall - Carnival Of Rust


Suit up and you never fail //Sami

L.E.D. THERE BE LIGHT !

Nu jävlar är det bara 10 dagar kvar! Trance energy here we come!!! Kan ju inte säga att man ser fram emot bussresan, men den är det fan värt! Blir tredje året i rad för mig och Beijar. Tio timmar med underbar musik, coola ljuseffekter och en härlig gemenskap.
Världens bästa trance event kommer som förra året och året där innan knappast att bli en besvikelse. Det känner jag mig rätt säker på. 

Hurra för Holland, och den underbara musiken!


PS. Förlåt Beijar för att jag snor din grej med associerade länkar =P.
DS.

In trance we trust!
// Tobs

Im on a boat!!!

Såååå, imorn bär det av! Nu jäklar smäller det gott folk. Fyra utav sex möjliga ska åka på kryssning imorgon, på båten Silja galaxy och det kommer bli röjj!!! Tjugotre timmar nonstop partaj och allt jag har att säga är...bye.

Men vilka är våra modiga deltagare i denna partybåt? Jo det är ju självklart jag, Beijar, sen har vi chocolate Hirre, sen mannen Tim och självklart myten Hottis.
   Sen är vi bra många fler i gruppen än dom här bröderna som åker men eftersom jag inte orkar namndroppa alla så kan vi kalla dem för våra fans (true story).

Vi höres i framtiden med bilder och kanske någon berättelse som vi vågar släppa.

Resans temalåt!!!
 


Lonleyislands - Im on a boat

Ps. För er andra som ska med på samma båt: För autografer går det att hitta oss i Alexs sviiiiit, för det är glassiiiiiiiiigt
Xoxo Beijar

Harder, better, faster, stronger.

I säkert två års tid har nu den lilla smala pinnen man ser när man tittar ned mot fötterna stått åt samma håll. Och Nej jag syftar inte på min kuk, även om jag bjöd in till den tanken.

Jag pratar om visaren på vågen. Det är dags att den rör på sig lite grann. Åt vilket håll undrar ni kanske? Uppåt så klart! Vill man går ner i vikt så är man en kvinna (Det är ungefär lika många killar som missnöjda med sin vikt som tjejer).

Vad har jag för plan då? Träna som fan har ju inte gett något resultat (inte på viktfronten i alla fall). Nej, för att öka i vikt så måste man ta in mer energi än man gör av med, så jag har alltså köpt kosttillskott. 4 KG proteinpulver och 1 KG keratin för att vara exakt. Vi slår på stora trumman direkt, tänkte jag. Kom med posten idag, två arbetsdagars leverans(najs) från *y***o**i**e*.com (inge sponsor=inge gratisreklam, HAH!)

Så nu blir det till att se om allt detta verkligen har någon effekt.

Ha låga förväntningar, bli aldrig besviken!  // Tobs
P.S. Är nyfiken på hur jävla illa det smakar. D.S.

Design of...doom?

Oh my lord! Designen är nästan helt klar nu,  lite små saker har jag kvar men KAPOW, enjoy!
Tog lite längre än en dag att orka sig igenom detta, men men, nu kan vi i alla fall  komma igång med den här bloggen ordentligt!

Dun-da-da-da, Im superman
Xoxo Beijar

Nattmys på M&G

Eller? Det var inte så jävla mys, det var som M&G alltid är, jävligt lite folk, oftast minimalt med snygga brudar (om någon) och oftast rätt dålig musik. Men vafan, det är ju bara drygt 30 meter ifrån huset så jag pallrade mig över dit endå för att träffa Hichoe och hottis. Väl där får jag mina "fördomar" bekräftade, det var depp. Men som vanligt när saker är depp, så ändrar man inställningen och knullar dansgolvet istället, thats how we roll, aight bitches?

Slutsats: Nykter + M&G = Falskt. Dont do that shit.

Men på onsdag kör vi, GAME ON!

Timp the pimp signing out.

Design of doom....

Mest till dom andra pojkarna som skriver här. Har börjat designa bloggen nu med ny headers och shit, så bloggen kommer se lite mongo ut ett tag med diverse test bilder och färger. Men nice shit är på väg!
Och inget tafsande i designfliken nu!!!

Update: Mallen är klar nu och har påbörjat på i alla fall en idé till header. Blir mer knåp imorn! bye

Xoxo Beijar

Eftersom alla andra ...

Okej.. Eftersom alla andra har skrivit sina "självbiografier" i seriösaste lag..

Så kommer Sami's grymma självgoda sida och info...

Jag är en
självgod, 186cm lång, partygillande finne på 20 år och jag är då den broen som lyssnar på rätt musik även fast de flesta gillar hardstyle och jag med. 
Rock kommer alltid vara närmre hjärtat och det retar gallfeber på allas vår käre Hirre.


Atreyu - Right Side Of The Bed


Hoppas ni blev lite klokare om vem jag är...

Keep truckin' /Sami

Cosmic Gate's nya album...

Hörde igår för första gången Cosmic Gate's nya album "Sign of the Times" och måste medge att jag är helt såld, har alltid gillat dem enda sen Exploration of Space-tiden, men inte sett något vidare bra från dom på senaste, så kommer dom med dessa låtar! Im in love.


Cosmic Gate Feat. Jades - Seize the day:

Cosmic Gate Feat. Emma Hewitt - Not Enough Time:


So remember folks, Seize the day 'cause there's not enough time ;)

Get up and daaance!

Jävligt tyst det är här inne idag då. Boysen är väl upptagna med sitt vardgs shit. Antar att Tobbe sitter inne i någon dammig KTH sal, Tim delar väl ut skumma paket på sin City moppe, Hicham "spelar" tennis och Sami är någons bitch på Willys. Vad hottis gör vet väl ingen...

Själv har jag suttit helt klistrad framför Randy Jackson presents Americas best dance crew. Galen show det där!!! Varför har ingen nämnt till mig att det redan gått 2 säsongen?!?
   För er som är lika färska som jag, så handlar det om en klassisk tv-tävling, med 9 dansgrupper som ska tävla mot varandra och en åker ut varje avsnitt och sen orkar jag inte skriva nå mer så checka in här istället: Alla säsong 3 avsnitt

Ps: Quest crew är kings!



Xoxo Beijar

If you were a bro!

Om ni läsare vore som oss!


THE COLLEGEHUMOR SHOW - If I were a bro

Xoxo Beijar

Valentines?

Vi har ju somsagt två bro's som är i ett förhållande.. Så det blev lite extra spicy denna kväll. Flickvännerna ville göra något extra för dem denna kväll och lura iväg dem med bindel till en karaokebar, som alltid är vi så bra bröder, så vi är där och överaskar dem, även om jag och Timp the pimp va lite sena =]
Anyway, för en snabb förklaring hur kvällen gick utan att de blir för mycket, är att jag va bäst som vanligt och Sami sjöng helt klart minst.

Stay tuned for pictures! (edit: update!)

        

The biggest the best, Hirre

Mannen, myten, legenden

Då var de dax då blogg oskulden åker nu.
Namnet var Patrik Idefjord kallas hottis fråga mig inte titta bara (; 21 årig snowbord kille från bergen. Killen som alltid är glad som en solstråle and sports is my thing. Ne nu vet ni mer om mig själv än va jag vet peace out.

Förut jag fanns bara In The Hood nu jag finns On The Line

~Hottis

Alla-♥-Dag

God alla hjärtans dag från oss broes till er flickor!
I denna stund så har två utav oss, jag och sami, fullt upp med att bli uppvaktade utav våra små damer.
Meeeen! Vi har 4 snygga, sexiga?, singlar över till er (heta) singel flickor denna dag!

För er som gillar lite black magic har vi Hirre!
För er som är lite kinky i kanten har vi Tobbe!
För er som söker Mr romance har vi Tim!
Och för er andra så har vi sparat Hottis...!

Först till kvarn för en date och utekväll bland hjärtan och roser.
Go get em!!!



Tessan rövade bort moi för att glida på grillor


Xoxo Beijar

Man rånar ej en broder ostraffat

Så jag och Hirre drog ut på stan för att testa jobblyckan i Stockholm. I allafall, i väntan på tuben ifrån Danderyd så kände vi "fan vi är värda lite godde (godis) från automaten (tjuven)".
   Så vi smacka in en tia och testade lyckan, tröck på siffrorna för godden, såg den sakta men säkert snurra fram mot härligheten (oss)....men den jäveln fastna!!!
   Så vi tänkte att vi smäller in en tia till, väljer samma godis, så för vi en skön dominoeffekt och så får vi bägge godisarna utan problemo.
   Så vi smacka in en tia och testade lyckan, tröck på siffrorna för godden, såg den sakta men säkert snurra fram mot härligheten (oss), den första godisbiten ramla ner, såg den andra komma sakta och säkert...men den jäveln fastna också!!!

Nu har danderydstationen en automat mindre att tänka på....




Good bye my lover, good bye my friend...


Xoxo Beijar

Alla hjärtans dag...

Dagen då man firar att man har någon i sitt liv eller folk man tycker om och håller kärt..

MEN så finns det ju också problem som always.
VAD SKA MAN KÖPA TILL SIN FLICKVÄN?

Jo jag har vankat fram och tillbaka med vad man kan införskaffa .. Men jag kommer inte på ett SMACK!

Så har ni läsare några råd till denna arma sate?...

A bro needs help!!! ..
And destiny is calling .. will you pick up?


Photo shoot

Mer bilder från igår dårå! Tog ju BARA fem och en halvtimme att få jobbet gjort...men värt!
Kapow!



give me more, give me more



Californian dream...

Xoxo Beijar

Modell for a day?

Aloha!
Somsagt så va jag och Beijar inne i stan idag och tog en del coola bilder på "The Studio". Själv så hade jag ej så mycket förväntningar, tänkte gå dit först för och fula mig, men de blev ett par riktigt schyssta bilder, nästan så att man drar tillbaka dit någondag.
Fotografen ska ha ett stort plus för bilderna och ett större plus för annat *taaaah* ;)

Här är två bilder på Hirre the man;



Modell Hirre?



Sunshine?

The old me is dead and gone!

Good night!
Peaace, Hirre

Aint no mountain high enough?

Jag & Beijar har väntat på denna dag nu i en månad och nu är det dags.. Vi ska sminkas och fotograferas!!! Kommer bli legendariskt. Stay tuned for pictures =].



Aint no valley low enough

Peaace, Hirre

Faller för grupptrycket...

Eftersom alla andra awesome broes skriver lite om sig själva så tänkte jag, vafan, ni måste ju få veta lite om mig också!
Here goes:

Mitt namn är Tim Wallén (doh), 20 vårar gammal - Gillar fågelskådning och Leif GW.




Sexigt eh? I knoow!





The presentation

När vi ändå är inne på presentationer. Dom här killarna är väldigt mycket som oss...HAHA




Xoxo Beijar

Att vara eller inte vara...awesome

Fan vad mina pojkar skriver, kommer bli drag i den här bloggen!
Visst här kommer min självbiografi på begär...

Jag heter Parik Beijar, 20år och är awesome!
Done! Här är beviset:



Som sagt, ni läsare (som om vi har några fniss) har väl greppat att vi boys har precis kommit hem från en skidresa i Vemdalen.
   Schön skidåkning och bra park där, men inte schönt partyställe. Vart fan fanns alla unga människor?!? Vi sprang omkring som lammkött på veterandisco, TABBE! Fast man vart bjuden på öl.
Får bli bättre research till nästa trip. Men nu är den resan över och förbi, ingen idé att skriva om sånt som dött. Så dags att leta upp nästa äventyr!

Och nu jävlar ska det knåpas på en design till bloggen.
Im bringing sexy back!

Xoxo Beijar

Blogg for the win?

Sami ska börja blogga?..
Jag som haade lovat mig själv att aldrig göra det men se hur det blev med det!
Vad gör man inte för sina Broes?

Aja tillbaka till våra dumheter... Vi kom hem från Vemdalen i söndags och jag är fortfarande blåslagen och ont i hela satans kroppen..
Men jag skyller allt på fröken satkärring i skiduthyrningen som inte gav mig blades istället för skidor!
Ge mig det jag vill ha istället för att tjafsa! Så följderna av det var att jag faceplantade snön 2 gånger på första dagen, stukade tummen och sträckte höften..
NYBÖRJARE!...

Tobbe also known as Mr. Straffklunkare hade iallafall kul! Ölspelet är ju bra för honom .. He lets loose.. Ni kan ju fråga honom att förklara Jordanien och diaprojektor för er och se om ni är nöjda och kan lista ut vad fan han menar!
Hottis lyckades iallafall ganska bra på ölspelet denna gång gentemot vad han gjorde i Sandhamn..

För att sumera hela resan säger jag bara ... Ingen mer snö please!

Listeeeen baaaaby!

Aloha!

Som ni redan vet så är vi 6 killar som Beijar redan förklarat i tidigare inlägg, men ni skulle säkert vilja veta mera om dem killarna ifrån dem själva.

Så jag går ut först för att öka självförtroendet för dem andra =]!


Mitt namn är Hicham Larhnimi men kallas för Hirre och jag är en 20 årig marockan som är "mellan två studier" vet att det låter löjligt, haha. Så som jag ser de så är jag en flummig person och de inlägg ni kommer få se ifrån min sida, eller sett so far kommer i stortsett va ironiska men halvseriösa också.

Här får ni en bild ingen har fått se =]



Let me lick you up and down til you say stop!

Peaace, Hirre

The biggest baddest mafakka to ever walk this planet.

Tjolahopp alla där ute, Timp the pimp in da house. How's it hanging?

Nu var zE broes (minus hicham) hemma från Vemdalen igen, fyfan vad värdelöst! Hade ju precis börjat trivas med alla 40+are på dansgolvet, eller? Skämt åsido, det var king även om det inte var ultimat ;)

Tobbe vann ölspelet med 51 straffklunkar på groggen, Pukebrallan på förfesten, BRA JOBBAT!

Tung låt: (Hata mig inte Tobbe)
Good night, keep your buthole tight.

Men Kuuuuuul!

Jaha, nu har man blivit tvingad till att blogga om våra äventyr också. Bra tänkt! Hur fan ska det gå till när jag aldrig kommer ihåg något. Som sagt, det blir till att tejpa fast en videokamera på huvudet i framtiden. Fram tills dess får ni lita på de andras ord, även om inte jag alltid gör det. Peace out, war in!

I think Im adorable

Alohaa alla blogg-ladies!
Jag är jungfru och gillar solnedgångar, långa promenader på stranden och spralliga unga kvinnor!

Come n' get me!

Peace out, Hirre

The beginning of a bro era...

Det här är ju då ännu en utav våra lite mindre bra idéer här i livet. Att skriva offentligt om våra baravader och eskapader som vi sex vänner ger oss ut på här i världen.  Och här är den, bloggen om sex vänners jakt på fest, party, galna upptåg och brudar.
   Vi vill helt ekelt leva livet and live to tell the tale...i realtid, för det är modernt och på tapeten!
Men vi är ju inte bara vänner. Vi är bröder, el broderos, kompanjoner, partners, bros...

The usual suspects:


//Xoxo Beijar

RSS 2.0