Britains got talent final!

Aloha!

Säger bara, i love this weather!!!
Kollade precis klart finalen till Britains got talent, skrev förut om att det fanns två grupper som jag hoppades skulle vinna, Flawless & Diversity.

Ni får bådas final uppträdande och sen får ni gissa på vem som vann! (De finns 6 andra uppträdanden också, men dem skiter jag i!)


Flawless




Diversity




Lillkillen med afro't är hur sköön som helst vid 1:21 och framåt  =)

Peace, Hirre

Dagens klipp!

Dagensklipp rullar på som vanligt.. Denna gång får ni njuta utav en liten och god grabb som dansar loss på en baseballarena i USA.


Simona Helep

Aloha!

Somsagt, vi ska ej bara ha vardagliga saker på denna blogg, vi ska variera lite med sport, brudar, nyheter osv..
Idag blir det en blandning på sport & brudar, fint va? Simona Helep heter tjejen, känner mig lite "smutsig" utav att posta bilder på den här tjejen, hon är bara 17 år! Helt sjukt.
Hon vann förra årets Franskaöppna(som spelas just nu) för juniorer och sedan dess har folk hållit koll på henne. Hon har bestämt sig för att operera sina två ljuvligheter för att röra sig bättre, vad tycker vi om det killar?



Bjuder på ett klipp också!


I know, vi måste ha någon tjej i bloggen också, så hon kan posta skit om killar! Men då hade vi ej kallats för TheBroes, så tough luck!

Peace, Hirre

Morning sunshine!

Aloha!

Tidig uppgång, yes yes.. Perfekt väder ute men kan inte utnyttja det till max, har lovat mina kära föräldrar att jag ska måla huset idag inför min lillebrors studentmottagning, de sög ju rätt lite.
Får helt enkelt hitta på något roligt ikväll eller så kanske man ska spara på krafterna inför alla mottagningar som kommer härnäst. Eller kanske vänta på att my brother in crime kommer tillbaka från Kroatien..



Och ni andra på bloggen, börja skriv! Speciellt nu när Beijar inte är hemma så behöver jag lite backup utav er med! =)

Skrev detta 8.30 men va tvungen och sticka iväg så hann inte posta det då!

Peace, Hirre

Heeeej dåååååå!

Klockan är 03:48, jag är fortfarande lite vimsig. Ska ta taxin som går om 10 minuter till Arlanda. Varför? Jo jag ska smita iväg till  Kroatien en vecka. Inatt var jag och Hicham och uppvaktade Emma som fyllde år. Det vart en hemmafest i Solna, trevlans värre! Men nu känner man sig bra sliten och kommer inte få sova tills jag har gått ombord planet. RAGE!
Baksmällar man får ta för att vara en busy ung man, men jag gillar det!



Ha det smutt och på återséende om en vecka!
BYE!

Xoxo Beijar

Tonight, is the niiight!

Aloha!

HEJ GOTT FOLK!
Hängde med Beijar till stan och köpte lite linnen åt han inför hans Krotien resa som han ska åka på imorgon bitti vid 06.00.
Han får jobba på brännan där borta om han ska lyckas kunna stå bredvid mig utan att folk säger att han är blek...
Anyway, tidigare idag stod jag och Johan och väntade på att Beijar skulle sluta gymma.. Medans vi väntade så var de BAL i byggnaden brevid, dem är -93'or, 15 år! och vi är 20! känns väl lite fel och stå där och vänta och spana in alla flickorna som gick in i den byggnaden. Kände mig lite för pervers där, men men!
Dags för lite tv-spel sen parteh, vi hörs imorgon gott folk, hoppas ni har en oförglömlig natt!'

Ni ska få en gammal goding också, låten jag loopat i Beijars bil i stan och på vägen hem, KUNG ÄR DEN! Will the thrill! (Will smith!)



Peace, Hirre

Dagens klipp!

Vi sluta med ett klipp igår så idag börjar vi med ett, skriver något mer intressant efter jag och Beijar är tillbaka ifrån stan!

När det blir regnpaus så passar baseboll-lagen på att köra dancebattle!



Peace, Hirre

Dagens klipp!

Aloha!

Ny kategori för roliga klipp vi hittar och lägger ut på bloggen. Du hittar självklart klippen under kategorin Dagens klipp.

Inviger med att en unge som knappt är 2 år spelar biljard bättre än någon utav oss! How about it?



Beijar, det är du och jag imorgon framför teven för lite flashbacks! Sen party så klart! Yeaa boii

Peace, Hirre

Street Fighters!

En gång i tiden...när Jag och Hirre var bara små kids och vi var det tight:aste bästisarna våran skola någonsin hade sett. På den tiden som vi gick i tredjeklass, när det enda som fanns i huvudet på oss var godis och bus. Då flickor var läskiga och hade tjejbaciller, så dom aktade man sig för.
   Under den spännande tiden, när Ryu och Ken var dom ballaste grabbarna på gatan, så fanns det ett tv-spel som vi spelade tills vi fick blåsor på fingrarna och plåstrerna tog slut.
Och det var fan inte vilket tv-spel som helst! Utan världens bästa fighting spel som världen hade skådat på sin tid, ett spel som på senare tid skulle bli kult- förklarat.
   Jag pratar (självklart) om Street Fighter, eller Super Street Fighter II som det spelet hette på den tiden.

Och varför berättar jag det här om oss? JO! Det var så här att idag på jobbet så lunchade vi i Täby Centrum och efter vi hade käkat så passade vi på att strosa runt i centrum en liten stund och det var då det hände... 

När jag gick förbi den lokala spelbutiken Game så fick jag syn på det nya Street Fighter IV till xbox, genom skyltfönstret och då blev jag helt nostalgisk, fick flashbacks om barndommen med Hirre och vårat Super Nintendo. Jag vart bara tvungen att köpa spelet, har hållt mig länge nog.

Killen i kassan var en skön prick, vi snackade lite skit medans han skulle fibbla fram mitt spel. Självklart vart det direkt massa snack om minnen från det gamla spelet. Sen precis när jag skulle betala så gav han i kassan mig en lurisk blick med ett snett léende och ställde frågan "Skulle du vilja ha en 'Collectors edition' utav spelet istället"(någonting som inte stod framme på hyllan)
   Jag försökte dölja lyckoruset som for in i skallen genom att göra samma luriska blick tillbaka och fråga "Vadå, har ni kvar dom?"
   Killen for fort in i lagret, han hann knappt säga "Jag tror det" innan han försvann. Någon minut senare kom han utfarandes ut med en Collectorsbox i högsta hugg, la ner den på bordet och sa "Du får den för samma pris som vanliga spelet" (600kr, egentligen går den på 800) SCOOOORE!!!



Jag vet, det är sommar nu och man ska glassa i solen, steka på stranden, parta i poolen. MEN, så fort det blir en regnig dag då jävlar kommer det bli Street Fighter turneringar!

[Nostalgi Trip]

Xoxo Beijar

Adriana Lima!

Aloha!

Deprimerande nyheter, min 5-åriga plan att ragga upp Adriana Lima förstördes idag, fuck!
Varför? Jo, hon är gravid och tillsammans med någon lucky bastard, SUCK! Måste ha bättre koll nästa gång.



Vem ska jag lägga upp min 5-åriga plan för nu då? Dags att leta nytt target då!

Peace, Hirre

Morning folks!

Aloha!

Börjar med att lägga upp den mest nerladdade låten i USA just nu.

Kanye west, Lil' Wayne, T.I & Jay-Z


Det är ganska roligt att T.I släpper låtar som denna och All night fast han sitter inne, förhoppningsvis släpper han fler sköna hits. Väntar på ett par nya låtar ifrån Kanye's sida också men vi får väl helt enkelt vänta och se.

Ny dag, nya äventyr, eller? Vädret gör ju inte dagen bättre direkt, måste de regna? Kan inte vädret hålla i sig längre än vanligt? Typ skrälla lite och vara soligt 3 veckor i sträck.. Det hade varit något!

Tim här på bloggen har sökt nu till samma college som jag hamnade på, hoppas han kommer in där också, då kan jag dela lägenhet med honom och starta äventyret med någon man känner bra! En bro even!

Peace, Hirre

Grattis Barcelona!

Aloha!

Yes, yes! Finalen är över, blev besviken, trodde det skulle bli mera action i matchen.
Manchester United gjorde ej bra ifrån sig och Ronaldo tjurade som vanligt.. Favoriter i matchen för min del; Xavi, Messi & Park!




Grattis Barcelona, you deserve it!

Peace, Hirre

CL-Final ikväll!

Aloha!

Ikväll bär det av, Barcelona vs Manchester United! Final final final..
En massa skriverier om Christiano Ronaldo och Lionel Messi, två riktigt bra fotbolls spelare, själv föredrar jag Zlatan Ibrahimovic eller  Frank Ribery. Zlatan har bevisat en av de största viljorna vad jag vet, respekt till honom, därför jag föredrar honom före Messi/Ronaldo.. Han är inte direkt mycket sämre än dem spelmässigt heller, finns tid för han och bli bäst så småningom. Sen till Ribery, ni som kollar fotboll och har mer koll än mig, men har ni sett någon med mer hjärta än den snubben? Killen springer och springer fast hans lag ligger under med fetsiffror, respekt!

Ta inte mig som något fotbolls-fan, skiter fullständigt i Allsvenskan osv, dock roligt och se VM, EM & CL men inget annat.
Anyway, det är en ursäkt att samla ihop 'broesen' ikväll i alla fall, så fotboll it is @ Timp da pimp's crib!



Peace, Hirre

Dance baby dance!

Aloha!

Har slappat hela morgonen och inte tränat något, så passade på att kolla på Britain got talent... Som ni vet så skrev vi förut om Americas best dance crew (you can find it here) och hur awesome de programet var. I Britain got talent så finns det två dance crews som gått vidare till final, själv vet jag inte vilka utav dem två jag skulle välja, båda är riktigt sköna, så ni får hjälpa till och avgöra.

Tryck på namnet till gruppen, så kommer youtube klippet upp!


Diversity heter ena gruppen.. Folk i olika åldrar som ni kan se, alla har vardagliga liv.. Jobb/skola.
Flawless heter den andra gruppen, ett gäng polare som kört tillsammans i fyra år, riktigt grymma också.

Vinner inte någon utav dem två, så tycker jag den här snubben ska vinna isåfall! Shaheen Jafargholi, 12 bast!

Peace, Hirre

Genius? Dont think so!

Aloha!

Haha, hittade ett klipp jag ville dela med mig.. En bra start på morgonen!




Och sen en ny låt som ska nötas framöver, ni känner nog igen bakrunds musiken från en låt i filmen white chicks.. (Vanessa Carlton - A thousand miles)

T.I!! - T.i.p coming out from the v.i.p


 Hicham and Kristin Kendra are now friends. :D:D:D < - Kristin Kreuk (Lana Lang i Smallville) smokiiing hot!

Peace, Hirre

It is done! Finally!

Aloha!

Har velat fram och tillbaka med college i USA och bestämde mig efter jag kom tillbaka från Marocko i höstas att det var dags att åka iväg dit och testa lyckan! The american dream? Yeah right, we'll see about that!
Somsagt, la upp film på youtube ifrån när jag tränade och en tränare nappa direkt! Inte så att jag väntar på bättre tider, jag tar det och åker direkt!
Sen om ett år eller två så kan jag byta skola om de är så... Det är fyra år som gäller där, så att ni vet också! Så kommer bli bloggande från Kalifornien! Foothill college för att vara exakt, 20 min ifrån San Francisco och 2 timmar ifrån Los Angeles (WOHO!!!!!!).


Blir perfekt, kommer kunna bättra på brännan dära året om, höhö!

In your face folk som whinade om att jag va arbetslös, hade jag jobbat så hade jag aldrig åkt, hade varit nöjd med den skitlön man får här! Ta det som ni vill, men jag vill ej leva så!

Ser fram emot nästa års spring break, hoppas ni broes kommer och hälsar på då!


(Fan 4:e inlägget bara idag, så här hurtiga har vi aldrig varit!)
Peace, Hirre

The Bro Code

Dagen började tungt med att jag insåg att alla mina linser är slut, så har gått i halft blindo tills optikern öppnade. Dock tog dagen en fetvändning när jag upptäckte att jag hade fått ett paket hem i brevlådan. Det stod bokus över hela paketet så det fanns bara en förklaring till vad den kunde hinnehålla!!! Slet upp paketet i all hast och där låg den, våran alldeles egna upplaga utav The Bro Code! SAY WHAAT

 

 Har bara läst några sidor men boken är väldigt kul, välskriver och självklart väldigt allvarlig. Här skall det sträckläsas och memoreras damer och herrar. Fundrerar på om man skulle skriva en bro code i veckan här på bloggen, till er läsare. Vi får se.
   Tänkte iaf skriva ner första punkten som boken tar upp och en utav dom viktigaste



WHAT IS A BRO?

You've problably heard the word "Bro" used liberally at your local bar or gym. Pherhaps you've seen it recklessly confused with "dude" or "guy" in an adventurethemed soft-drink commercial. Maybe even you yourself have unwittingly tossed out a "Bro" when asking a stranger for the time. But an important distinction must be drawn; just because a guy is a dude, doesn't mean that dude is a bro

Q: What is a bro?

A: A bro is a person who would give you the shirt off his back when he doesn't want to wear it anymore. A Bro is a person who will bend over backwards to help you bend someone else over backwards. In short, a Bro is a lifelong companion you can trust will always be there for you, unless he's got something else to do

Q: Who is your bro
A: Your mailman is a Bro, your father was once a Bro, and the boy who mows your lawn represent the Bro of tomorrow, but that doesn't make him your bro. When someone has faithfully upheld one or more of the codes in the Bro Code, then you may consider him your Bro. Warning: Exercise caution when bringing home a hot chick---your brother may or may not be  your Bro

Q: Can only dudes be Bros?
A: You don't need to be a guy to be somebody's Bro, provided you uphold the moral values contained within this sacred canon. When a woman sets a guy up with her busty friend, she's acting as a bro. And if she sets him up with other hot friends after he slepts with the first one and never called her again, then she's officially his Bro

Xoxo Beijar



Top 10 hetaste idrottsbrudar!

Aloha!

Somsagt, vi ska ju fortsätta med våra top 10 listor.. Dags för en ny tänkte jag, eftersom jag idrottar och tycker brudar som idrottar är extremt sexigt så varför inte posta en top 10 lista inom det "fältet"?

Here we go...
(klicka på namnen för större bilder)

10) Anna Kournikova

- E.x tennisspelare, riktigt snygg!

9) Amanda Beard
-  Simmerska(?)/simmare


8) Maria Sharapova
-  Tennisspelare


7)Maria Kirilenko
-  Tennisspelare


6)Heather Mitts
-  Fotbollsspelare i usa!


5)Natalie Gulbis
- Golfspelare (Idrott?!)


4)Jennie Finch
- Softballspelare


3)Ashley Force
- Nascar


2)Ana Ivanovic
- Tennisspelare!


1)Ana Paula Mancino
- Volleyballspelare (Shakira kopia, grrr!)



Peace, Hirre

Thomas Jisander - Världsmästare på att festa

Schtekning på väldigt hög nivå...



[Info om Jisander]

Xoxo Beijar

To the Morocc

25:e idag och idag small det! (kapow!) Eftersom det var sjukt glassigt väder idag så samlades många idag hos Tim. Jag och Tobbe tog ett dopp i poolen och gick lös på badleksakerna.
   Men inte nog med det! Vi bokade även en resa allihoppa, 2 veckor i Marocko från och med den 23:e Juli. Lite udda resmål men Hirre ska få chansen att visa oss andra sitt hemland. Det är  veckan efter att vi kommer hem från Gottland, så det blir bara att tvätta rent plaggen och sticka iväg igen. Men som om det skulle ta slut där! Så ska några utav oss ta en avstickare och bo i London en weekend på vägen hem. Den här sommaren blir bara bättre och bättre!

Tuvär, inga bilder togs idag heller eftersom vi är sämst på att ha kameran redo...

  


Xoxo Beijar

Top 10 anledningar att sticka ifrån en fest

Vi har tyckt på det senaste att bloggen behöver några egna inriktingar. Självklart fortsätter vi med att publicera våra egna bravader, sommarspelen  börjar ju om 7 dagar!!! Men vi känner att det finns plats för så mycket mer, så det är dags att utvecklas.
   Så vi tänkte försöka införa lite sportnyheter, Franska öppna i tennis börjar idag så den är din Hirre! Självklart "brudnyheter", vad som finns på marknaden och allt vad det innebär. Top 10 listor, för att listor är kul!
Och sen kommer vi fortsätta med att smälla upp fula videoklipp och musiknytt då och då.

Allmänna grabbsaker helt enkelt som passar en tvättäkta broblogg.

Hirre var igår på en trippel 18-årsfödelsedagsparty. Vad mer behövs för en helkväll med party liksom!?! Men ändå kom han tillbakahasande hem redan klockan ett. Så vad mer är passande än en Top 10 anledningar att sticka ifrån en fest lista som en liten kick off!

10. Sjuk
Du mår som skit och har spytt upp hela magsäcken på dansgolvet. Om du inte befinner dig i Lambipappershimlen så är det bara att fylla spypåsen sen packa ihop och dra broder.

9. Hungersnöd
Du är hungrig och ett svullo, men du är fortfarande hungrig och Mc Donken är bara runt hörnet. 10-kr:s cheeseburgarn låter lockande, peace!

8: Snuten (Aina) knackar på dörren
Grannarna är förbannade. Någon har spytt i deras buske och någon annan har försökt ragga upp deras dotter. Vilket har lett till att dom har kallat fram farbror blå och du har inget "Get Out of Jail Free" Card,  så det är dags att dra



7: Är det fest eller?

Du kommer till festen stentaggad, det skall bara ösas natten ut men när du väl kommer fram så är det mindre liv än i Hiroshima under andra världskriget. No pussy, no dancing. Stick till nästa fest.

6: Randoms
Kvällen börjar bra med vänner och några vänners vänner. Men under natten växer festen mer och sen har du fler okända ansikten än kända på festen. Mer konkurrens menas att natten är över.

5: Drama
Är det tillbaka till högstadiediscot där alla har varit ihop med varandra och ingen tål någon. Det delas ut dåliga rykten och drama vart man än befinner sig. Stick innan du hamnar i bråk, No fights, no bitching, no crying.

4: En annan fest
Alla tjejerna har pojkvänner och dom som inte har, kan man förstå varför. Det är sent och en polare ringer om att det är ös några kvarter bort. Lets roll!


3. Dålig Ratio
Ratio menas antalet tjejer i jämförelse med killar. 2 killar på en tjej: INTE bra. 1 kille per tjej: Godkänt. 2 Tjejer per kille: Awesome ge mig en till öl!

2: Soppatorsk.
Inge öl = inget mod i vätskeform = inga fler fylleragg. Alkoholen är slut, då är det bara att gå ut.

1: Booty call!
Du får ett samtal. Hon är full och på väg hem från stan. Hon vill att du kommer över och du är där om 10!!!

Xoxo & Peace, Beijar och Hirre

[Artighet: brobible]

Tennis video

Aloha!

Lyckats klippa klart min video inför college och tänkte dela med mig den, enjoy folks!
   Och ja, ni kan klaga hur mycket ni vill på stönet och musiken...haters! ;D



Peace, Hirre

Pushing and rising!

Aloha!

Försöker intala mig själv att börja skriva dagligen igen, men det är inte världens lättaste att ha något och skriva om, vill inte direkt sluta upp som alla andra vanliga bloggare som skriver om deras vardag och vad dem äter osv. Men sånt kan ju va roligt också, men denna blogg är ej för sånt!

Anyway, var har vi hållit hus? Ingen som vet det.
Hottis
är helt off the grid, no comprende vad han gör nu för tiden.
Beijar
håller oss uppdaterad fortfarande, så han är vid liv.
Tim den jäveln han har slackat ifrån jobbet det senaste, sen har vi ju såklart kvinnan i gruppen
Sami
! Han har knegat och försöker va så manlig så mycket som de bara går :D! (Vi skojar mannen, ta ej illa upp!)
Sen har vi spännis Tobbe, han har fått lov nu ifrån plugget så han kommer vi nog få se mer utav. Sen sist men inte minst MOI! Jag har stressat det senaste med att ordna fram pengar till marockoresan, sedan fixat en massa med skolan som jag ska iväg till efter sommaren! Har tagit mig tiden nu och filmat när jag har tränat (för skolan) och jaa, ni kommer få se filmen också när den är på nätet!

8 dagar tills listan är i fullgång, it's gonna be legendary! Däremot är Beijar i Kroatien när listan går igång så frågan är om vi ska va dumma mot honom och göra en massa saker man gör tillsammans innan han kommer eller vänta? :D

Ikväll är det dags och ta fram dansskorna igen ifrån garderoben och... Ja hur ska jag säga de på ett snällt sätt... Våldta dansgolvet helt enkelt!

Kvällens outfit!:


Peace, Hirre



Music Maestro please

Fredag idag, fastän det känns som söndagen och känslan sitter i hårt. Kanske det regniga vädret som
gör det. Tråkigt nog verkar det bli en innersittadag idag.
   Men till min stora lycka så damp ett trippelalbum ner för en stund sen. Inte mindre från en utav mina favorit dj:s. Mr *trummvirvel* Paul Van Dyk. SAY WHAAAAT!
   Ska lyssna och njuta resten utav dagen nu med  Paul Van Dyke och Ben&Jerry's


Har även, med lite övertalning  från en vis storebroder, skapat en personlig Twitter. Så nu är jag med i nya vågen och håller mig fresh. Så det är bara att följa mig på Patrikpirat ifall du också sitter inne och pressar.
Får se hur det kommer gå, krigar ju för fullt med den här bloggen redan. Jag måste ju ha ett liv också!

En utav låtarna från Albumet, rätt så skön.

Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around (Paul Van Dyk Club Mix)


Xoxo Beijar

Vi krigar på

Haha fy fan, det går inte ens en vecka innan vi har hunnit slöa till med bloggandet och ändå är vi 6 pers!!! What the heeeeeeell! Vi kanske inte har klurat ut det här med blogg (än). Men vi krigar på ändå! Skräller till med inlägg lite då och då.

Lång helg för fan
! Jag Beijar var ensam hemma (som vanligt) så vi samlades ihop några stycken hos mig. Grillade i solen som stack fram mellan molnen och sen avslutades kvällen med spelet Rappakalja. En jävligt lugn och skön spelkväll helt enkelt. Mjukstart på helgen, men sen kommer det gå utför!
   Rappakalja spelas sällan i det här umgänget men det är hur kul som helst. Går ut på att bluffa bäst och lura så många medspelare som möjligt. Det krävs lite fantasi, så spelas gärna med lite kreativitet (alkohol).
   Och eftersom vi inte har kommit underfund med vad blogg innebär (än) så togs det inga bilder.
   Vi ska bättra oss!

Självklart, kammade jag hem hela skiten. Stolt som fan också, så nu ska jag slagga som en kung.
Godnatt och sov gott!

Xoxo Beijar

For the Sake of Humanity...

Bästa reklamen jag sett på länge!



Måndag...igen...det regnar...inte awesome. Tim ringde och sjukanmälde sig från jobbet idag, way to go bro! Skulle jag också ha behövt. Ingen aning om vad dom andra pojkarna gör eller håller hus. Ska nog ta reda på det. I'll be back!
Xoxo Beijar

Scrubs!

Aloha!

Har varit lite snack om serien Scrubs att den ska lägga ner nu när sista avsnittet sändes i USA. Man har gått runt och deppat över det eftersom de är en av de klockrenaste serierna. Skälet till att det skulle lägga ner var att Zach Braff (JD) skulle börja satsa på lite mer privata saker som filmer och dyligt... Men han har gått med på att vara med i några avsnitt nu till hösten så det kommer en säsong till! WOHO!!

En liten "depp" låt som passar in med vädret just nu, hyffsat skön endå!



13 dagar till vårat lilla sommarspel går igång!


Peace, Hirre

WTF Eurovision?

Aloha!

Inte för att vi kollar på Eurovision men hur fan kunde Norge vinna med storskräll när dom ställde upp med en stjärtpojke!!! EUROFAIL! Finland skulle ju ha kammat hem hela skiten ju, bara det att deras scenshow sög med stort S. Dom borde ha kört samma "koreogrofi" som i deras musikvideo...

Finlands bidrag i årets Eurovision


Gjorde debut idag i allsvenska tennisserien och det var ingen drömstart så de va superfail. Får ligga i femte växeln nu under veckan så man är fit for fight nästa match!
Just nu avgörs en av våra söndags-fifa-turneringar och det är redan klart att Beijar kom sist, får ju gratulera Beijar, när ska du börja göra mål?:D

Tim, Hirre & Beijar signing out!

A DAY WITHOUT THE BROES!

Aloha!

Ni tror säker att vi bara umgås med folket som "skriver" på denna blogg, men de är ej sant!
Vi har umgängen utanför också, te.x just nu så umgås jag med en gammal klasskompis ifrån gymnasiet och ett dussin annat skönt folk som man känner som inte har någon anknytning till 'broesen'.
Under dagen har vi kört lite femkamp(Boule, fotboll, kubb, ölhövar spelet och stövelkastning). Förlorar laget skulle laga middag till det andra laget. Eftersom vi torskade efter en rejäl ledning med 2-0 så fick vi laga mat :(! Bu fu cking hu!
Nu är det dags för poker så måste upp och "joina" resten av gänget och sedan in till stan och fira en polares födelsedag!

See you there? Vad gör ni en sådan här skön helgdag?

Antingen så får ni en låt eller en bild, denna gång en bild! Ifrån skivan i torsdags!

DR.JD & DR.Turk





Peace, Hirre

The bro bible

Igår så tyckte jag att det var dags för det här gänget att skaffa sig en egen upplaga utav den heliga boken "The bro code". (Känd från tv-serien How I met your mother)

" Everyone's life is governed by an internal code of conduct. Some call it morality. Others call it religion.
  But Bros in the know call this holy grail the Bro Code.
  Historically a spoken tradition passed from one generation to the next, the official code of conduct for Bros appears here in its published form for the first time ever. By upholding the tenets of this sacred and legendary document, any dude can learn to achieve Bro-dom.
"

Medans jag surfade runt för att hitta någon bra onlineshop för böcker som snubblade jag in på den här sidan!!! BroBible.com. Ett Bro community med twitter, gruppblogg, sportnyheter, "brudnyheter", video och musik uppladdning, you name it.
HUR kan VI ha missat detta!!!  Och sidan har varit uppe sen 15 Oktober 2008.
Kära läsare, vi har hittat hem.

Xoxo Beijar

Oh oh oh, its hammer time!

Aloha!

Då var det dags för den sista skivan för mig i år och antagligen for eternity! Det är min broders skiva och temat är tv-serier!
När man själv beter sig så 'töntigt' ute i det vardagliga livet tillsammans med sin brother in crime Beijar så snor man lite repliker ifrån serier... Som te.x Bromance, I love it dont you? Då pratar jag självklart om serien Scrubs!
Finns två karaktärer där som lever halvt i deras egna värld, vilket vi gör också. Interna skämt och historier som man själv bara förstår. Visst folk tror man är dum i huvudet,  who the f*ck cares?

Anyway, eftersom Beijar stabbar mig ikväll så får jag gå solo som den ena karaktären! :@

Let me present the real Dr.Turk and moi :P




Bjuder på ett klipp ifrån serien också! Så här ledsen skulle jag bli om vi hade en deal också! :@



Peace, Hirre

Upgrade!

Ville bara sticka in huvudet här och säga att jag har fått upp en "Count down" till vårat sommarspel som börjar den 1 Juni i menyn. Och så har jag bytt våran gamla klocka till en lite mer fresh . Sen även lyckats pilla in en ny kategori som heter just sommarspelen. Där allt relaterat till tävlingen kommer hamna i, så att man lätt kan följa alla framsteg.

That's all!
Och en låt också, helt underbar remix på en odödlig klassiker!

Daft Punk - One More Time (4 da floor remix)


Hissen eller Dissen?
Xoxo Beijar

Transformation!

Aloha!

Hahahaha! En vän till mig hittade våra gamla skolkataloger, så han scanna in lite bilder och gjorde ett collage åt mig. Är tvungen och dela med mig :D!

Länk hära om ni tycker bilden är för liten!



Och JA Beijar, dags och börja bli lite mer aktiva igen!

Peace, Hirre

What's up, what's up

Wohoooo, vi är tilbaka ytterligare en gång. Comebacks verkar vara ett återkommande fenomen i den här bloggen. Men nu har vi fan haft uppehåll i snart en vecka, SAY WHAT! Visst man kan inte alltid skriva om att leva, ibland måste vi leva lite också.

Men vad har NI missat utav OSS under veckan som gått.
Jag och Hicham var på ytterligare en studentskiva, denna gång på klubben Metro. Skivan var helt okej, men vi drog rätt tidigt iallafall.
Tobbe har snart gått igenom hela sin kokbok nu när han måste laga sina måltider själv i lägenheten
Sami har mott alla odds blivit ytterligare lite mer emo
Tim har inte mot alla odds käkat på den lokala pizzahaket Empoli nästan varje dag, dock kan det bero på mig och Hicham
Vad Hottis gör vet fortfarande ingen...

Få se nu, är det någonting mer jag har missat...ja juste!...JAG HAR JU FYLLT ÅR! Tjugoett år har jag lyckats överleva, inte illa om jag får säga det själv. Dock har jag träffats utav en smärre ålderskris, när jag känner att vuxenlivet kryper sig in allt närmre. Scary shit det där.

Självklart firades detta med en skön fest hos mig. Det bjöds på grill, tårta, musik, studsmatta, diverse drickspel och bastu åt det hårdknäckta gänget. Vi började 6 och slutade 6, SUCCESS ifall du frågar mig.
Jag vill tacka alla som kom och festade järnet, vet inte hur många det var där totalt men vi fyllde kåken rätt bra.

Men nu ska jag hålla käften innan inlägget blir en bok och låter bilderna göra resten utav jobbet

                 

Så, nu borde ni vara up to date igen och jag lovar att vi inte ska slacka av igen...på ett tag...

Xoxo Beijar

Har ni fest lr?!

jag och och tobbe undrar vart brudarna e?!? Det är grymt bra ös här hos patrik men några för få brudar så vi skriker ut till er tjejer som läser nu "om de e några" :P de e bara ringa patrik vi väntar ;)  bara för att patrik inte får något på kvällarna så skriiker han ut till er brudar att ni ska komma hit men vem fan bryr sig för alex våran undercover brother e ju här och styr upp allt. för som vi brothers brukar säga så e det alex som styr upp allt och det står vi för



//// hottan (patrik), tim, tobbe, beijar, hirre och sami + undercover brother Alex

WARNING NEVER EXCEED ONE CAN DAILY

Hittade denna på gymgrossisten idag. trodde inte de var lagliga i Sverige.
energidryck

Spike Shooter är nästan fyra gånger så stark som Red Bull och alla andra energidrycker. Halva burken e täckt med varningstexter. Det här kan ju bara vara bra!

Vågar inte dricka den nu, kommer aldrig att somna då ("do not take within 6 hours of bedtime"). Kanske knäcker den på lördag. De flesta vet hur speedad jag brukar vara med lite alkohol i kroppen, får se hur det blir med en spik i huvet =P.

PS
Gratz B.
DS

Ladda om krafterna?

Aloha!

Valborg alltså, folk får sluta ha så stora förväntningar för den dagen och alla "högtider". Förstår ni inte att ni bara blir besvikna en sådan dag eller?
Men som vanligt så gick ju mina broes fullt in igår, och då menar jag verkligen ALL-IN, sen ett plus på kanten var att alla var samlade igår innan vi splittrades, roligt roligt!
Vet ej hur dem andra mår just nu, själv mår jag hur bra somhellst, men de e väl inget nytt eftersom jag är den smartaste när de gäller drickandet utav oss.
Var i alla fall roligt och träffa alla samlade igen, inte ofta de händer nu förtiden! Förhoppningsvis ändras det till i sommar!

På schemat idag står det: Inflyttningsfest sedan ut på stan eller ut till "landet",  we will see!
What about you?!

Nästa låt som jag kommer loopa ett tag framöver:

Breezy &  Soulja boy. Båda yngre än mig, ångest?


From the east to the west, scream for me if your my number one lady.


Peace, Hirre

RSS 2.0