Love, sex & magic?

Aloha!

Som ni såg så skrev jag tidigare om att Beijar skulle skriva om fredagen, så jag tänkte vänta tills han gjorde det innan jag berätta om lördagen. But heck han är inte den snabbaste personen på planeten känns de som, så jag skippar det och berättar om lördagen nu så får han skriva om fredagen senare!

Lördagen... Ja ni, den innehöll ifrån lite sömn till högskoleprov till party like a rock-star och sedan lite sömn igen.
För att gå djupare in på det så hade Beijar sitt högeskole prov under lördagen och vi hade vårat broe möte natten innan så kan ju säga att han inte va den piggaste personen under lördagen. Själv hade jag det lugnare, skulle jobba lite in da club (för att få det och låta lite coolt.) men för er som ej vet så är det tennishallen jag snackar om ('',). Anyway, Beijar blev klar med sitt prov och jag blev klar med 'jobbandet' så då var de bara att bära av till Tyresö och ta en snabb powernap hos Tessmeister innan de va parteh-time.

Och om de blev party, visst blev det de;



Jag, duracell-Christelle & Tobbe (yes the third lost brother)


Beijar & Hirre (Brothers in crime)



Tobbe - keep grooving säger jag bara



Hård kväll?

Tyvär fanns de ej några bilder på mina fantastiska dance-moves så det förblir ett mysteri tillsvidare!

Peace, Hirre

Bring 'em out, bring 'em out

Aloha!

Det är helg va? HELL YEA de är det, vi har redan avklarat fredagen och mer om de kommer postas imorgon när vi har lite bilder att tillgå med. Gårdagen sluta lite olika för alla broes, men vi började alla på samma ställe för att planera sommaren, so stay tuned!

Idag är tre av bröderna i Tyresö och ska röjja, Jag(Hirre the man), Beijar & Tobbe the unstopable trio! All-in säger jag bara, stay tuned for more information =]

Peace, Hirre

No guts, no glory

En soft torsdag har paserat och snart är jobbveckan sluuut! Yes yes yes!!!
Efter en hård dag på jobbet (bråkat med både brandisolering och spackel, förlorade bägge ronderna) så mötte jag upp Hirre och Tessan. Vi hängde först i Täby centrum och sen drog vi till Tobbe för att se honom misslyckas med att installera sin nya bilstereo.
    Efter en stund hos Tobbs så skulle vi dra hem till moi och som vissa utav er vet så har han skaffat en ny hund. Den här hunden den är helt madda fakking vild och den gillar verkligen inte när man ska åka iväg. Förutom att den är vild är den smått självmordsbenägen genom att hoppa framför bilen en antal gånger när jag ska köra iväg och desutom sprang den efter bilen ungefär 100m bland trafik när vi väl kommit iväg. Som tur va hittade han hem igen i alla fall. Men galnare hundar får man leta efter.

För några dagar sedan kände jag att det började rycka i geek nervern, så jag gick på lunchrasten och investerade mig i en kopia utav Resident Evil 5 till xbox:en och ÄNTLIGEN idag så lyckades jag övertala in Hirre (som är den fegaste personen i världen, true story) att bli min stolta co-op partner. Så vi kickade igång fortsättningen på den åh så kända Resident Evil storyn.
   Nya versionen av Resident Evil är inte lika läskig som de gamla spelen, någon hoppa till och skrika som en lite flicka sekvensen finns inte riktigt där längre. Dock ligger känslan av hopplöshet och ensamhet i en hela tiden och det är väl det  man har satsat på och det har man lyckats med väldigt bra. Som förr så kan man inte springa och skjuta i Resident Evil, vilket leder till att när man väl dragit puffran och siktat, så hoppas man för allt vad livet är värt, att skotten inte tar slut förän alla nasty zombies har kommit fram. Och gissa om svetten rinner!
 Väldtigt spännande spel och sjukt kul. Vi broes ger den 5 highfives utav 5 möjliga





Xoxo Beijar

Flying?

Aloha!

Surfade lite idag och hitta ett rätt skönt klipp ifrån ett flyg i USA när en "flight attendet", vet ej hur jag ska säga de på svenska, men kanske en manlig flygvärdinna (flygvärd?) rappar xD. Anyhow, tycker texten är klockren och så borde dem göra på alla flyg jag sitter på!



Peace, Hirre

Hittade ett klipp...

Är rätt säker på att mannen på klippet är Tobias Nilsen, likheten är ju slående och dom är lika duktiga på att svepa! Det måste ju bara vara han!



Vad tror ni? :D

So fresh so clean!

Aloha!

Yes! Nu är de färdig 'nördat' för i år. Kan ju säga att sånt hårt lanande tar på krafterna och att jag ej ska igenom gå detta igen, fast så har jag sagt varje gång efter man har nolifat. De är som en drog, de är som folk brukar säga "once you go black, you cant go back". Då säger jag bara; Once you go nerd, you cant go back!

Timp da pimp sticker hem nu ifrån mig, sen ska jag och Hottis mysa ikväll kolla någon rulle och kramas, eller vad sägeru Hottis?
Anyway, nya bravader ifrån och med denna helg och ca 3 veckor framåt, så förhoppningsvis blir det en del inlägg ifrån ALLIHOPA. [pointing at Hottis ;')]

Jobbar på de här movesen;


Peace, Hirre

Geeeeeeeeeek?

Aloha!

Finns en sida av oss killar ni ej vet om... och den är ej vacker den sidan...
Men nu ska vi ut med de så att ni där ute vet vad vi höll/håller på med när vi skiter i att dra ut någon helg.
Vi lanar :)! Just nu sitter jag här i mitt rum tillsammans med Timp da pimp och Hottis, kan ju säga att de luktar inte blommor och bär här just nu.
Tim
måste ha ätit något dött lik känner jag, mina ögon viker ihop sig när han väl släpper sina manliga aromer.
Och Hottis den jäveln han ligger i soffan och leker på playahead(saaaay what?!), no comment.
Och jag då, jo de kommer förbli hemligt, lite mystisk ska man va, eller? ;)
Ni kan ej liksom få se det bästa utav oss hela tiden, vi har lite konstiga sidor utav oss också, som Sami te.x han och hans musik (no offence bro, but you should have a bigger variety of your music.)

Anyway, en gammal bild ifrån 4 år sen tror jag när det lanades varje helg i början av gymnasiet, eye candy säger jag bara, min frilla är inte och leka med.



Peace, Hirre

Sunday bloody sunday...

Nu var det söndag igen då.
Vad är det för speciellt med söndagar?
Jo det är så att det inte längre är något speciellt med söndagar, inget att fira. Det är bara slutet på veckan och väntan på starten på nästa arbetsvecka. Vi går inte i kyrkan längre som majoriteten gjorde förr. Alla är inte lediga på söndagarna.

För skolbarnen är väll söndag mer som "bakisdagen" och det kanske är något att fira?..
Men men .. We dont celebrate sundays anymore!

Hardcore superstars - We Don't Celebrate Sunday's



Make Sunday Your Happyday Again.. Go To Church!
//Sami

Time to get back on track!

Back on track!

Nu är det så att det är dags att börja få i ordning på allt igen..
Träningen och allt som tillhör.

Checklist:
Börja gymma = check
Sjukgymnast = check
Innebandy = check
Förhållande = check
Sommarplaner = not done
Jobb = Check

Som ni ser är det inte så mycket som är kvar att göra som har högt prio. Det är endast dom där sablans sommarplanerna.

Kan erkänna att idag har jag träningsverk i hela kroppen. Så idag ställer jag in detta pass och tar det imorn istället innan jag går till jobbet.

Men för att återkomma till musik som jag alltid gör i mina inlägg så ger jag er lite hederlig pudelrock denna gång!
Halvnakna killar och tjejer.. Det borde iallafall Hirre gilla?

Sami presents Dirty Penny

Dirty Penny - Scream & Shout



Its a might fine day today!
//Sami

Jag lever!

Orkar bara inte posta. vissa saker går ju inte att beskriva med ord. Men jävlar vad jag röjde!
Har gått och blivit lite småförkyld (Patrik tog sin förkylning direkt efter TE, jag hade inte tid att vara förkyld då, så jag sparade min till nu). Så, broemöte nästa fredag... om vi skjuter lite på det kan vi ta det hos mig och samtidigt inviga lyan! \o/

Gotta run, brumm brumm...

PS.
Det här började som en kommentar på Beijars inlägg, men det blev så mycket att det fick bli ett eget inlägg.
DS.

Got my mind on my money

Yeesss han är tillbaka! Yeeess han är frisk! Bring him up bring him up, det är Beijar in the building!!!
Så vad är upp? Inte mycket egentligen, men nog pratat om mig. Det här är ju inte min privata blogg (dock stoppar det inte mig att posta vad jag vill, muhahaha) utan om oss bröder, så vad är upp med oss? Egentligen inte mycket där heller, vårat partyliv står lite på is, men bara för tillfället. 
   Dom flesta av oss har fullt upp med att jobba ihop långt förlorade pengar. Vi måste helt enkelt skrapa ihop pengadegen till sommarn nu! Så vi kan leva det goda livet och uppfylla våra snart bestämda sommarplaner. Så just nu händer det inte mycket här, men jag lovar snart drar vi igång igen med galenskaperna.

Dock vill jag se ett inlägg utav Tobbe, hur det gick för honom på Mondaybar-kryssningen. Eyy bro lever du fortfarande?

Ps: Våran jobblåt

Akon - Im so paid



Xoxo Beijar

You know Im bad

Aloha!

Heeeelt sjuuuuuuuukt, jag som vill komma åt Michael Jackson biljetter till i sommar men dem är redan slut!!! Vad är detta för något?! Han ska ha hela 25 extra konserter och alla biljetter är redan UTSÅLDA! Hur ska man få tag på biljetter nu liksom? Michael Jackson har varit min idol sen jag var 4 år, hade varit GRYMT och gå på en konsert åtminstonde, i den åldern var man inte direkt tillåten och gå på hans konserter för päronen ;P


Anyhow, kommer ett längre inlägg senare om var jag har hållit hus de senaste dagarna. Ville bara uttrycka mina känslor för denna situation lite =]




På återkommande!

Peace, Hirre

Mars mars måne jag kan lura dig till skåne?...

Nu är det mars .. En eländig månad av regn snö slask och lite solsken ..

Just nu sitter jag ute i Lindholmen (bonnavischan) och inte gör så himla mycket!
Så jag tänkte dra iväg ett inlägg för att visa att man fortfarande lever, knappt.
Jag har fått mig en inflamation i axeln så jag kan icke lyfta elle röra den! .. THAT JUST SUCKS!

Så what to do what to do...
Varit sjukskriven nu i typ en veckas tid och inte fått ett smack gjort. Sjukgymnasterna väntar på att jag ska börja. sen vad mer ska man göra liksom? JO man har en massa mer ledig tid men vad ska man med den till?
Haha fan va depp man verkar.. Men lite depp är jag nog..

Igår satt jag här i skogen och körde SINGSTAR.. Crappy RnB versionen som SÖG enormt!
Kan ju inte texterna.. Men Hirre en vacker dag när vi möts så ska du få smaka!

Och eftersom jag fick stå ut med RnB igår så langar jag upp lite underbar rock här på bloggen!


Red Jumpsuit Apparatus - Face Down



Nuff' said
//Sami

Torsdagspoesi

Jag har suttit hemma sjuk hela veckan nu, den här jävla förkylningen vägra vika sig. Den verkar vara lika envis som självaste jag! Därför vill jag lysa upp min mörka torsdag med ett stycke poesi. BESKÅDA!!!

Click this bitch
LICD


För er som har lika mycket fritid som jag, läs serien Least I could do, det är en gåva till mänskligheten och NEJ det är inte super duper mega töntigt att läsa serier. Det är awesome!

Xoxo Beijar

Awaiting summer...

Semestern är godkänd! Ledig v.29,30,31,32,33. Mycket skönt.
Nu kanske ni undrar vad vi allmighty broes har planerat i sommar, det undrar jag också! Till viss del iaf. Vi får nog ta ett möte om det så snart som möjligt dudes!

Gotland v29 är ju givet för mig iallafall, inbakad frilla, ostron, de e stek lixom.

Vill även vädja till den "allsmäktige" där uppe att ge fan i att kasta snö på oss något mer, börjar lessna på slasket och kylan, ge mig vår!

Kan ju passa på att lägga in en riktigt skön låt också, gruppen heter City of God, aldrig hört talas om dom förut, men den här låten har fällt mig rätt hårt.



Lite pissig kvalitet, men det får duga!

Holla!

Wörk wörk wörk...

Måste jobba av den rullande leksaken man investerat i. 

Kul att det ska dimpa ner  30 cm fruset regn då!
Håller också på att fräscha upp kunskaperna inom HTML genom att snygga till låtasfarsans företagssida. Inte mycket schematlagt skeewl wise denna tentavecka. Alla tentor(1) skrivna. Känner mig duktig som skrev den sju timmar efter att man kom hem från Trance Energy.
Imorgon blir det kryssning för de lite finare folket än sportlovsresenärerna. Den enda jag i princip vill se är Dark by Design så det blir nog mycket hyttsurfning. Sen ska man väl ge Armin en extra chans.
Nej, nu blir det en episod av
 ... och sova. Söta drömmar!!

// Tobs

innan Hirre blev Hirre

Reinkarnation existerar. Tro mina ord! För i sitt förra liv var Hirre en kameleont, trott eller ej vi har det på film!!! Och han var lika gangsta då som nu.



Allt för idag, godnatt!

Xoxo Beijar

Det var Trance Energy 2009

Im back once again with the ill behavior. Så där ja, tillbaka igen på hemmaplan, sovit bort en hel dag och dragit på mig en förkylning efter resan. Men sånt ingår när man åker 40timmar buss med aircondition, suuucks! Blir flyg för hela slanten i framtiden när jag är rik och berömd.
   Trance energy festen i Holland var i alla fall grymt. Vi kom fram till staden Utrecht runt tre tiden och efter att gått vilse en gång, käkat ute, bytt om på första bästa hotelltoalett, testat okända öl-sorter på en bar, varit på en ganska tråkigt förfest, försökt övertala Tobbe att pierca sig (fegis), så stod vi till sist vid porten till arenan där festen skulle vara.
  I år så var vi under hela festen bara på main stage, mest för att alla balla dj:s var samlade där i år och så var det jävligt skönt att inte virra runt mellan alla dansgolven.
   Favoriterna i år var Marcel Woods och Paul van Dyk, dem två levererade riktigt bra spelningar. När Marcel drog igång låten Dubguru - U Got 2 Know, då var man fan nöjd.
   Enda besvikelserna var att dom hade dragit ner ljudvolymen i år och så var inte Fausto lika bra som jag hade hoppas. Sen var scenen jävligt cool i år, såg ut som ett stort lysande spindelnät som lutade ut över dansgolvet och dom hade laddat arenan full med lasrar, ljuskanoner och andra häftigheter. Som även åkte upp och ner från taket! Kolla in själva i filmen här!

Paul van Dyk - Intro



Och bilder förståss!

     

Det var det från årets Trance energy, nu siktar vi in på nästa fest!!!

Xoxo Beijar

Still alive

What's up, what's up!!!Beijar och Tobbe här (i realtid)! Vi överlevde Holland och sitter (igen) på den åh så trånga och mysiga bussen hemmåt. Men årets Trance energy var grymt, allt ifrån spelningarna till scenshowen var awesome. Blir ett ordentligt inlägg sen när vi är hemma igen, med filmer och bilder så vi kan visa er hur bra det var.
   För min del var det här den bästa Trance Energy festen utav dom tre vi har varit på och sen var Paul van Dyks spelning, som dom säger här i söder, wünderbart!!!
 En utav dem sköna låtarna som spelades under festen:

Miskovsky - Still alive (Paul van Dyk remix)


  
Nu har vi stannat vid en donken så nu jävlar ska det käkas, see ya!

Xoxo Beijar

Sunday...?

Aloha!

Vill bara börja med att gnälla på några utav mina bröder, att ni inte gör ett bra jobb med att hålla den här bloggen aktiv!!!
Sedan gratulera alla kvinnor på den Internationella kvinnodagen x)! 

Anyhow,  gårdagen.. hur ska man sumera upp den, de blev inge ös direkt eller bio för den delen. Eftersom så smart som jag är så skulle jag lägga mig i sängs ett tag och lyssna på musik tills de va bio time, men lyckades somna i 4 timmar(!) Så gårdagen var inte mycket att hänga i granen direkt.
Idag kommer Tobbe och Beijar tillbaka ifrån Holland efter att han varit där och lyssnat på deras favorit musik, alla har ju sin egna stil, det där är deras, you either hate 'em or love 'em. Förhoppningsvis har dem en del historier och berätta om när de är tillbaka, so stay tuned!

Ännu en låt ifrån min sida, lite söndags musik.. Gammal goding, någon annan som tänker på filmen Remember the Titans när man hör denna?



Lite stelt på scen på den tiden, eller?

Peace, Hirre

Dagens citat;
Girl you look so good, i wish i could plant you and grow a whole field of ya! (Will smith, Fresh prince of bel-air)

Wake up sunshine..

Aloha!

Vill man få sin blogg aktiv så får man börja posta en massa saker man själv aldrig skulle läsa, men de finns ju annat folk där ute som gillar sånt, so here we go!

Gårdagen var en sån kväll jag satsade på, ut och ösa på dansgolvet, synd dock att den personen jag kom dit med (nämner inga namn) ville hem tidigt ^.- . De var första gången jag va på Mango men det är inte den sista gången kan jag säga! :) Synd att de blir så mycket folk där efter ett tag, men när de är lagom med folk är det ett perfekt ställe.
Idag har jag lovat min lillasysster och visa henne ett x antal affärer i stan så det blir att spendera dagen i stan, wish me luck!
By the way, Slumdog millionaire, suttit och funderat om man ska gå på den ikväll. Frågan är dock om den är så bra som folk säger eller om den är extra hypad på något sätt. Someone interested in going?!

Ej varit stort fan utav Soulja boy, förutom hans första hit crank dat som kom för ett par år sen, men nu har jag blivit hooked på en av hans nya låtar, enjoy!




Peace, Hirre

På vägen mot Holland

Nu sitter jag och tobbe och skriver i realtid på bussen, som för övrigt är mysigt trång. Men vi är ett steg i realtid närmare Holland och Trance energy!!! Imorn kl 21:00 öppnas dörrarna för en utav världens bästa fester och tills dess ska vi gå galna i en 20-timmar lång bussresa.
Önska oss lycka till i realtid!


Ps: Ja sami, du är gängets flicka...

Xoxo Beijar

Okey... är man flicka?

Den svåra frågan för en bro..

En liten konflikt har uppstått innanför min hårda barikad...
Igår blev Me, Tobbe and Timp The Pimp sminkade .. pose'ade och fottade .. Men är det fel för broes att göra sånna saker?.. Denna konflikt tänkte jag be läsarna skriva comments på .. MEN nog om det ..

Bilderna var kanske det viktiga med detta inlägg..

So here they are!

 

Well well well .. Have fun and dont go doin' anything i would'nt
//Sami

Gettin' Jiggy Wit It

Aloha!

Sitter här och lyssnar på Gettin' Jiggy Wit it med Will Smith och njuter av de sista dagarna som en ledig ung & hunkig man. Som ni säkert ej vet, så är jag en av dem bröderna som har rest och lallat en massa(tennisen vid sidan av) sen vi gick ut gymnasiet. Men ett par veckor sen slog de mig, jag måste förbättra min ekonomi till sommaren så har jobb-huntat lite de senaste och landat en provanställning. Kommer ej bli någon långvarig karriär, satsar fortfarande på College i USA i höst. BUT dont worry, ni kommer få höra äventyr därifrån om ni blir trogna läsare.
Enough about that! Ikväll är de utgång! =] Va ett bra tag sen jag var ute på storstan och öste.

Hade tänkte och bli av med min Mango oskuld ikväll! Aldrig varit där men vill ni se på en riktig dansmaskin så äre dit ni ska ikväll :)!

Peace, Hirre

P.S A shout to my bro's who's leaving the country for 24 hours to listen to some trance music! Holla & And have fun!

Here it comes ladies!

Som ni redan vet så var Beijar och Hicham på The Studio och tog ett par fina bilder, nu har även jag, Sami och Tobbe varit där och gjort vårat! Kul upplevelse och en av tjejerna som jobbade där bjöd till med lite smygande komplimanger ;) Så here goes:

             
           
       

Och så en bild av 3 av 6 möjliga broes!




Bringing sexy back...

Peace out, Tim.

Training time

Så hårdträning inför sommaren är igång! Inget mer hasa sig ner till träningen två gånger i veckan och till och med Timp the pimp tog sen ner till träningen. Då är det igång på riktigt!
Nu vet jag att ni undrar "Hur fan träning dem legendariska broes:en" och "Hur blir jag lika fit som dem". Till er räddning så är här ett clip på våran träningsmetod.



Xoxo Beijar

Long time no see!

Aloha!

De va ett tag sen den bruna legenden Hirre postade på denna blogg, skälet är väldigt dåligt men de spelar ingen roll, för nu är jag igång igen!
Anyway, ni har missat en "del" äventyr, Beijar har skrivit att vi va på en party kryssning under förra veckan vilket nog var höjdpunkten under det så kallade "sportlovet" själv har man ett 'lov' hela tiden just nu så kändes väl inge speciellt att kryssningen just gick under den veckan. Sumera upp kryssningen lite snabbt är väl att jag va den som va mest taggad (ovanligt?) och lyckades med de jag ville under resan vilket ni kan läsa i Beijars inlägg :d.
Mer än de som hänt sen sisst jag skrev ett inlägg är inte direkt något man kan hänga i julgranen, party hit och dit, annars de gamla vanliga.

Denna bild bjuder jag på, den mest taggade personen som någonsin skådats?



Nos Couleurs


Peace, Hirre

Tummen ur röven

 Så efter en kryssning, en utekväll och ett födelsedagskalas senare så är man nykter igen, tror jag. Kändes nästan som att fylla skulle bli mitt normaltillstånd ett tag där.
   Till saken! Fyra utav boysen var på kryssning med ett gäng flickor och pojkar (fans), på silja galaxy och jävlar vad det var ungdomar på den båten, jag som trodde att det här med att åka kryssning var en avdankad hobby och så fel man kunde ha! Det bara sprutade hormoner över hela balla båten.
  
Innan vi ens kom på båten så fick vi problem med incheckningen till båten. Tre styckna biljettskrivare lyckades självdö innan vi lyckades få alla biljetterna, folk  i religösa kretsar ansåg att detta var ett tecken om att vi verkligen inte skulle gå på den dömda båten...men vem bryr sig om sånt.
   Men väl inne på skutan
så drog förfesten igång, efter att vi köat till den åh så härliga skattefria spriten, inne i Alexs glassiiiiiga hytt. Vilket jag själv tyckte var den bästa festen på hela resan. Innan förfesten var klar så hade folk dansade på alla möblerna, tre styckna av "fansen" hade stupat och stereon var spritfylld (den överlevde!).
  Resten utav kvällen var rätt splittrad. Tim och Hottis hyttsurfade mest hela kvällen, vissa skaffade sexuella erfarenheter på egna håll (nämner inga namn!), Hirre bodde på dansgolvet och vad jag gjorde för något tar jag med mig ner i graven, suckers!!!

PICS!!!
             

          Best of båten:
  • Hirre söp 2 flickor under bordet
  • Alex däcka i duschen och det svämmade vatten över till hytten
  • Hottis hyttragg tyckte att han hade snygga ådror
  • Räkmackan kl 4 på natten
  • Ölspelet dagen efter
  • Bada dagen efter med allsång i bastun
Nu har jag säkert missat 100 andra historier men det får dom andra pojkarna fylla i med (do it!)

Fred ut!

Xoxo Beijar

RSS 2.0