Valborgsdagen är krökardagen?

Valborg is back och som vanligt får alla nojja och bara MÅSTE kröka, men varför? Klart jag vet varför men vet alla ni andra varför, huuuummmm, och är det så jäkla vikitgt att fira den?
   Men vem bryr sig. Vi bryr oss i alla fall inte! Får vi en anledning till att festa så tar vi den!

Så damma av din gamla studentmössa, tänd en pinnbrasa, ställ dig i ett protesttåg om det känns rätt och knäck din öl för våren är här!!!

Våran vän Alex har redan bestigit Ekerölinjen för att bunkra upp, way to go! Och nu ska jag, Hirre, Hottis och Tim ta ett ryck till bolaget, så på återseende!



Xoxo Beijar

Världens största idiot.. :D

Fick precis en länk till en bild via msn, läs och njut:



Får man vara så dum? Seriöst, HAHA. Vad i helvete :D

Anyhow, kom precis hem och ska slänga mig i duschen så, laaater!

Gives you hell!

Onsdag och man vaknar med träningsverk?..
Lär ju inte finnas någon känsla som är lika jobbig som att man inte kan kliva upp ur sängen?..

Aja ville mest dela med mig av en låt som sitter i skallen på mig.. Eller rättare sagt två!
Ena låten pga Hirre och den andra för att den är svängig och kommer gillas i sommar..

Vi börjar med låten som Hirre fick mig att gå nutz igår när vi satt på Empoli och njöt av solen!

Bucksherry - Crazy Bitch



Det fanns såklart ingen "officiell video" till denna låt men men what to do?..

Låt nummer två som jag har på skallen är en låt av The all-american rejects.. Enjoy!

The All-American Rejects - Gives You Hell



Have a nice day and ill see you all around!
//Sami

Beijar brings the beat

Tittar in en snabbis så här på en måndag! Tror jag har hittat en ny favorit dj till min enorma lista:

Wolfgang Gartner - Push & Rise (radio edit)



lovin' and livin' and fightin' and fallin' and flyin. Growin' and playin' and prayin' and pushin' and risin

Det är allt, lite måndagsbeat som förgyller en annars trög dag på veckan.
Hiss eller diss?

Xoxo Beijar

Day Dreaming

Aloha!

Lovade jag skulle skriva en del inlägg igen, men har ju varit fullt upp och motivationsbrist tack vare det grymma vädret vi haft och har fortfarande, hoppas de håller ett tag till så man kan få bli lite brun också. Kan ju berätta att vi varit på en del skivor som de har skrivits om också.. Alla har varit 'trevliga' men det har varit en del lökande kan jag i alla fall medge!
Den så omtalade lördagskvällen, ryktas att Timp da pimp har filmat lite när Tobbe & Alex (Våran undercover brother) lekte runt lite under natten, frågan är om han vågar lägga upp filmen här på bloggen!

Vill också skriva att Sami har skrällt denna helg och hängde med ut, tummen upp bro! Nu är det bara för Hottis och sluta torra sig så ska vi va fit for fight i sommar allihopa!

34 dagar kvar till sommar listan går igång och jag funderar verkligen hur det kommer gå, bildbevis på att jag sitter och grubblar på det till och från!



JD Style?

Peace, Hirre





Dagen jag kom tillbaka..

Yes som Beijar sa i förra inlägget så var han allt för vek för att följa med oss andra på studentskivan som var efter chillin' grillin' hos Tobbson.

Hemma hos tobbe började allt med att kortleken hamnade på bordet och olika versioner utav ölspelet kom igång...
Först över/under, sedan pyramiden och tillslut allas våran favorit .. Hottis-spelet...




Sedan efter vi hade fått i oss en del under dessa roliga sysselsättningar så bar det av emot skivan..
Satte oss i bilarna och rullade in mot Lejonbacken. STÖRT litet place som kokade. Iallafall, så gled vi dit och deras tema var fantasi. Rätt rolig skiva ändå om man tänker efter... Men kvällen inledde på dansgolvet och avslutades på dansgolvet. Så denna gång kan fan inte Hirre kalla mig torr!..
Det var skönt att vara tillbaka såhär i den rätta miljön. Länge sen jag var med. SORRY grabbar för det. Nu ska jag bara se till att få ledigt V.29 så man kan åka med till GOTLAND och glassa!

Kvällens gruppbild



See you on the flippside?
//Sami

Premiärdopp

Eftersom det var så glassigt väder igår kunde det bara leda till att alla sprang till Tim efter lunchen för att ta ett dopp i poolen och det var sick nice!
Tobbe kunde inte ens hålla sig för att leta fram ett par badbraxer så han drutta i som underwearman.

För det är glassiiiiiiiigt


3 Dudes, 1 madrass, 0 samspel



Efter grillningen igår hos Tobbe så drog majoriteten utav gänget in till stan för att gå på ännu en studentskiva. Jag var dock för dyng för att ta mig någon annanstans än hemmåt. Så får se sen vad som hände med dem.

Xoxo Beijar

Gotland 09

Woooo!!! Nu har vi äntligen gjort något vettigt! Gotland v.29 bokad med stuga och resa. We are THE awesome.
Stugan ligger 4 km norr om Visby ringmur (lagomt fyllepromenad avstånd), den ligger i Visby Strandby, Seaside baby! 6 sängar, 3 sovrum, 35kvm med uteplats + utemöbler! Its gonna be legen, wait for it...

Så känns sjukt skönt att ha det gjort. Nu ska vi bara boka en marockoresan och kanske en weekend i Rom. Sen är sommarn perfekt upplagt.

Lite pics på stugan:

 



Nu är det grillpartaj och inflyttningsfest i Tobbes nya studentlägenhet! Får se sen vart kvällen bär av men det lutar åt ännu en studentskiva på djurgårn.
Så hej då!

Ps: ...DARY

Xoxo Timp the pimp & Beijar signing out!

Så jävla najs!

Sitter på borggården i skolan nu. Så jävla varmt att man blir svettig. Nu är fan sommaren här.
Det är fredag, det är sol, det är löning. Allt som saknas nu är en kall öl. Sen kan jag nog dö. Okej kanske inte, men nästan.
Hoppas värmen håller i sig så man kan sitta ute och grilla ikväll. Utan att förfrysa.

Köpt ett par balla solbrillor också, försökte ta en bild men det är så ljust ute att den blir kritvit.


Back to göra-vettiga-saker! Tjos

Studentskiva på GK

Wohooo sovit 4 timmar och jobbat i 4 timmar sen studentskivan slutade. Om jag vore en vanlig man skulle jag väl få mentala skador snart men det finns väl inga fler sjukdommar kvar som jag kan få i huvet.

Skivan igår va schööön! Hade inga förväntningar alls innan jag kom dit, men det var bra drag där. Götakällare är lätt en utav mina favoritlokaler, är uppväxt där med alla mondaybar-spelningar så det stället har en speciell plats hos mig. Dansade mest hela natten ut, så folk trodde väl att jag gick på både det ena och det andra.
   Som när en tjej skulle hällsa på mig mitt på dansgolvet och lutade sig fram för att antagligen säga sitt namn. Men med hög musik och hon svamlade säkert så fick jag det till "snygg tröja", så jag svarade "åååh tack!"  och kände mig lite stolt över att någon gillade mina (uppenbara) snygga kläder. Men hon stirrade på mig som om jag vore från någon annan planet som svar. FAIL!

Natten fortsatte iaf med att jag, Hirre och Tobbe röjde runt i klubben. Träffade både gamla och nya nyllen och till sist när vi skulle sticka hemmåt. Jag körde igår kväll så när vi kom till bilen som stod parkerad 50 meter ifrån GK så viftade en vit lite lapp på vindrutan. MIN FÖRSTA P-BOT!  FAIL!

Nu till pics!

Jag och Hirre dansar anonymt uppe i högra hörnet


pink is the new black


Och den här DJ:n kunde inte mixa för fem jävla öre.


Smäller upp lite bilder sen från igår men nu är lunchrasten slut och kneget kallar!
En redbull skulle sitta fint...

Xoxo Beijar

Lallig post, vi säs

 Aloha!

Sitter och chillar med Beijar & Tobbe at the moment och de är dags att röra sig vidare till Göta källare på ännu en skiva. Det är en vänninas skiva. Visst låter det så jävla old fashion att skriva vännina but who cares, eh? (ella ella eh eh)

På tal om ella ella eh eh, så såg jag ett roligt klipp häromdagen med boysen, enjoy!



Och jag vet att ni saknat mig, har ej skrivit på några dagar men har haft fullt upp!


Kvällens outfits ifrån oss!


Ifrån vänster: Timp da pimp, Hottis, Hirre, Tobbe & Beijar



Beijar här för att ninja sista meningen på inlägget, RAGE!

Peace, Hirre

En Tobbe, en lägenhet, en jävla massa meck

Så Tobbe flyttade för några dagar sen in i sin nya studentlägenhet och igår så brände han lite deg på IKEA. Vilket i sin tur och ordning ledde till att idag blev det en jävla meckande med att få ihop IKEA möblemanget. Jag och Tessan gled över för att hjälpa till och sen ta lite sneaky pics på lägenheten åt omvärlden.

Tobbes nya bord med barstolar (manligt)


Da lägenhet in the making,
måste bli fresh nog att kunna ta hem brudar till


Ni som ser på Heroes fattar min fina pose



För övrigt så har Hirre, Hottis och Tim smörat in sig på ännu en studentskivan, så får se sen vad dom där galningarna har hittat på.

Natti natti, ny vecka väntar!


Xoxo Beijar

Tresiffrigt finns ju bara inte.

Finns det en människa som någonsin kommit ut ur IKEA utan att göra av med mindre än 1000 kr? Svaret tror jag är nej. Gör man det så bryter man nog mot en naturlag.

Dagens aktivitet blev i alla fall en runda i Ingvar Kamprads imperium. Tog med mig mor som moraliskt och finansiellt stöd. Behövs i dessa dåliga tider vi lever i. Nu har jag dock äntligen fått tag på barstolar och ett barbord. Morgondagens uppgift blir att skruva ihop allting. IKEA-produkter är ju som mechano...

G'night noobs!

Dagens citat

Vi lever i dåliga tider

Tim. ~ Bitch im amazin' säger (20:01): har inte ens råd att dra en runk för tvålen att tvätta händerna med efteråt är för dyr

Xoxo Beijar

Gustav (Snurras) Wredh har överlevt 21år

Så igår var det fredag, you see. Tog det jävligt lungt, hela dagen gick åt att åka bort till Tullinge för att göra svenskprov och intervju hos farbror polisen. För er som inte vet så håller jag på med min första rekrytering för polishögskolan, vilket är en utav mina högskolesökningar. Förhoppningsvis kommer jag in på första försöket, dock brukar chanserna för det inte vara så stora.

På kvällen drog Jag, Hirre, Tobbe och Tessan till våran old school vän Gustav. Han fyllde 21 barre och det vart det grill på!
Grillningen började sju men fint folk kommer sent så vi landade där halv nio.
Hela kvällen kom och gick väldigt lungt, var bara nära och kära där, käka go grillkäk och snackade skit tills det vart nattidags.

Hirre style:ar med sina nya shades



Alla "balla" var där


Xoxo Beijar

Redan älskad

Vad ska man säga. Fyra nätter har jag sovit här i nya lyan och redan klagomål :P
Den här hittade jag igår uppsatt på entrédörren


Hörs man inte så finns man inte! ... varför görs det inte väggar med bättre ljudisolering?
Nu är det snart dags för öl, grill n' chill.
Tjaoo //Tobs

Out here grindin!

Aloha!

En dag utan och blogga?! Whats happening?!

Antar att det varit för lugnt för oss broe's dem senaste dagarna så det ej finns något och skriva om, fan va tråkiga vi är!
Men det är ju fredag idag & bra väder så förhoppningsvis så blir det balla ur denna helg!
  Kan ju i alla fall säga att jag har letat motivation till att spela tennis igen och har nog hittat de, så lär ej bli för mycket party för mig framöver i ett tag i alla fall... Äh, får försöka mixa ihop de på något sätt, måste ju bli trim till utomhus säsong, eller vad säger ni?

Min bror sprang in i mitt rum igår och va helt hetsig om att han hittat ett roligt klipp på en fransman som jävlas med folk och filmar det. Erbjuder på ett utav hans klipp, Remi Gaillard heter han, enjoy! Om ni ej orkar kolla hela, spola till 2:35 och njut, haha!



Vad skulle ni säga om det där hände er? Haha! Se upp ska nog göra en copycat just på er!

Peace, Hirre

Tessans studentskiva del 2

Som sagt, skiva igår i den lökigaste lokalen i Stockholm. Fy fan vad varmt det blir på Cafe Umbra, helt otroligt. Temat var att man ska klä ut sig till någonting som börjar på bokstaven S och kreativa jag kom som spion. Dock fick jag panikhandla en leksakspistol 15 minuter innan middagen för studentskivan.

Allt som allt, grym skiva och här är mer pics!



Grattis till den kommande studenten flickor


Den uppskattade fläkten


Vad är en skiva utan en ringbattle


Xoxo Beijar

Studentskiva numba 3

Aloha!

Tredje skivan för i år, vilket var Beijars flickvän Tessans. Målet som vanligt var att ha så skoj som möjligt. Det vill säga för min del dansa tills man är helt dyngblöt sedan ut och kyla ner sig sen in igen. The circle of life kallar jag de.
Vi lyckades skrapa 4 utav 6 broes till igår kväll, Sami, Tobbe, Beijar och Moi, de ska man vara nöjd över!
Började kvällen på ett av de slitnaste haken i Stockholm. Nivå 22, billigt för folk som vill dynga men rekommenderar ej om man ska sitta där ett tag.
Vissa andra *host* Beijar * host* fick sitta på en middag i ett x antal timmar innan han fick backup av sina broe's, sedan var de ÖSSS all night long!
Vissa vek sig för tidigt för olika skäl och det va ju lite tråkigt, nämner inga namn. SAMI!!!!!!!
Fick en udda fråga under skivan också, dem flesta där visste vem man var och så, folk kom fram och sa "TJA STEVE" osv... Men det var en person som undra vem jag var, så jag lekte lite iskallt och sa "guess?", då svara hon: "Skin head?" HUR????????

Tobbe som student och jag till höger som Steve Urkel, sedan har vi clownerna i mitten; Metin & Johan

Några utav studenterna som firades! Martina, Tessan & Christelle


Strike a pose! The spy(Beijar) & Steve Urkel(Hirre)


I can let you believe in love, sex and magic

Peace, Hirre

I'm on the Highscore!

Sitter i nya lyan nu och skriver, måste bara säga att idag har jag jag samlat ihop så många vuxenpoäng att jag kommit in på highscore-listan! skaffade mig ett medmera-kort. Nu blir det till att samla ihop medmerapoäng instället!
Skiva imorgon som sagt. Får se när man pallar sig iväg dit. Har ju inte ens satt upp stationära burken här än. Borde ta en sväng förbi gymmet också eftersom jag varit där typ tre gånger den senaste månaden. Nu blir det iaf sova och Förra veckans Breaking Bad.

PS
Fan vad med inlägg ni har skrivit då, grabbar. Ni vet väl att snoppen krymper varje gång man skriver ett blogginlägg!! (det är därför de flesta bloggare är av det kvinnliga könet). Jag behöver då inte oroa mig för det, eftersom jag har en fyrhjulig penisförlängare.
DS

You can always find a little more time

Aloha!

Har alltid varit emot att sitta på ett cafè i stan och ta en kopp latte bara så där och ta de lugnt. Men idag blev det helt emot mina principer. Men idag hamnade jag på ett cafè i stan, de blev ingen latte för mig eftersom jag är anti-kaffe, men en fanta blev det i alla fall! Och som jag hade förväntat mig, inget speciellt med det. Kunde lika gärna tagit en fanta och suttit på en parkbänk och pratat.
Till det viktiga. Imorgon har en kär vän till oss på den här bloggen sin studentskiva och fyra utav oss ska va där. Problemet är vad vi ska ha på oss... Eller jaaa, jag va klar för ca en månad sen :). Men dem andra! Temat är "S", så om ni har energin över så får ni gärna tipsa om någon/något man kan vara på "S".

Han ska jag va! Steve Urkel!


Låt kreativiteten flöda gott folk! Nu är det dags att se Tyson.

Peace, Hirre

Morning Sunshine

Aloha!

Efter att ha spenderat 5 hela dagar med my brother in crime och gått igenom alla bravader denna vecka så är de dags att packa och dra sig hemåt. Ny vecka, nya äventyr? Hell yeah!
Ut och njut utav vädret nu, fixa solbrännan så ni blir fina & bruna som mig!

Akon - Troublemaker, ifrån hans senaste album.



Baby, Im a troublemaker!


Peace, Hirre

Notorious

Ännu en söndag, ännu en filmkväll. Börjar bli en tradition här.
   Jag, Hirre och Tessan såg precis filmen Notorious. Lite hip hop historia om Christopher George Latore Wallace, känd som rapparen The Notorious B.I.G. Och jag tyckte faktist filmen var bra!
   För mig som inte är så insatt i hip hop historia var det intressant att se hur Christopher växte upp och blev känd. Samt hur hela west side/east side "kriget" började.
   För er som inte alls är insatta så var Christopher/Notorious en utav dom stora rapparna under 90-talet, samtidigt som 2-pac var som hetast.

Utav hip hop filmerna som 8-mile och Get rich or die trying, tyckte jag att denna är den bästa på marknaden.
Vi broes ger den 3,5 utav 5 high fives




Xoxo Beijar

Chillin' & Killiin'

Aloha!

Har ju varit underbart väder så varför inte grilla en till kväll... Planerna var ifrån början att köra lite lugnt och skönt grillande med nära vänner, men de bjöds folk ifrån lite olika håll så de blev en del folk. Tyvärr låg ration lite dåligt till på tjej-sidan men that's life! En kortlek plockades fram och de så "legendariska" öl-spelet satte igång.. Någon smart person satte regeln att man ej fick skratta och kan ju säga att 80% bröt ihop helt och hållet.

En bild ifrån "The game!"



Efter det så bjöds de på musik ifrån Maistro himself (Hirre) och Beijar öste musik senare också.
Bild ifrån Hirre the man står vid bordet, ser ju pro ut! Eller? :)



Så här är våra chill-kvällar!



Peace, Hirre

Summer tiiiimeee?

Aloha!

Solen framme och folk är för slitna för att hitta på något skoj, kolla på Timp da pimp bara, han låg och sov tills nu.
Men jag och Beijar bestämde oss för att dra iväg på en löprunda för att väcka våran käre vän Alex och sedan dra oss vidare till centrum för att handla lite smått & gott inför kvällens bravader. Har bättrat på brännan också, i neeeeed it! Eller? :)

Löparna! Snygg hatt säger jag bara!



Peace, Hirre

Grill hos undercover brotha?

Kvällen var okey, självklart så äger ju vi broes alla kvällar, den började lite chill med att jag, hottis och beijar satt i bastun och chillade lite, drack lite bärs, det var jävligt mysigt.

Som vanligt så våldtog ju jag alla på singstar, man har ju en jävla röst, det går i släkten, en vacker dag kanske vi broes livnär oss på denna röst!

Sedan off to the mothafukkin ölspel! Jävlar nu skulle det drickas! Det var ju lite av en korvfest denna kväll, inte helt broes-tema direkt men det funkade för kvällen i sig. I enjoyed it.

Hicham och Beijar tyckte att det dags att pysa (why?), så jag och tobbe var dom enda broes'en på plats, and we made the best of it! Vi körde något nytt spel som jag är för dragen för att förklara, men som var jävligt kul, även fast tobbe hade världens mesta tur och jag fick dricka mest av alla i hela jävla universum.

            Martin & Hirre                    Alex, Beijar & Timp da pimp



Allt som allt, helt ok chill-grill kväll.

See you next time. Timp da pimp.

Outfits

Aloha och SHU!

Nu kommer det ni females har väntat på i flera dagar, JAAA OUTFITS! Dagens outfit som jag skrev tidigare om att vi skulle börja med och nu drar vi igång invigandet.

Kvällens chill-grill-outfit:

                   Hirre                                             Beijar


Nu ska vi glida över till vår undercover brother Alex och steka med grillen lite. Årets första grillning here we come!!!

Xoxo Beijar & Hirre (peace)

Stan, good! Sol, good! glass, GOOD!

Aloha!

Efter att vi krossade på fotbollen så tog vi en segerglass på stan!
3 assist och 2 mål, någon som vågar utmana oss i boll någon dag eller?


Glasssiiiiiigt



Peace, Hirre & Beijar

A booze cruise

Beijar is back! Ännu en kryssning klar och den sista på ett tag nu. Ska stanna på det kära fastlandet framöver. Men kryssningen gick bra och alla hade "a good time". Dock sög det hårt att siljapersonalen inte lät oss ta med boomblastern den här gången så det vart inget skönt dunk i hytten. Sen, så klart, så saknade vi våra broes som inte kunde följa med. Det var tungt när bara jag och Hirre fick hålla partandet på top. So next time boys!
   Men alla vart fulla och glada och festade på hela natten lång. Visa stupade tidigare än andra, inga ovanligheter där och dansgolvet var som vanligt på en kryssning helt kaos. Mycket folk, alla ska knuffas, alla ska visa vem som har mest testosteron och sen blir det bråk. Lite tråkigt men vad ska man göra.  
Men nog med snack nu och mer pics!!!


       


Ikväll blir det grillning i det grymma vädret vi har fått, efter lite fotboll förståss! So I'll be back!!!

Xoxo beijar

Who's playing? Barca?

Aloha!

Ni har sett hur vi gör för att komma i form till sommaren i detta in lägg -> träning
Men det där räcker ej, när solen skiner så tar Hirre tag i saker och styr upp fotboll med boysen så de andra broe'sen får lite kondition också. Men för att göra sporten lite mer intresant så har vi lagt dit straff för folk som är lite sämre än dem andra.
Låt mig förklara: Stress vet nog 99% utav Sveriges befolkning hur det går till.. I alla fall den som förlorar har en chans att jämna ut de så att de är inte bara han som blir "rövkrutad", för varje person som missar sin straff på förloraren får den personen ställa sig sen i målet med ansiktet bortåt tillsammans med förloraren. I hope you understand the drill!

Här är en bild så ni förstår bättre, dem som står i målet är dem som inte lyckats sätta bollen i mål på förloraren. Som ni ser så är dem lite skakis :)!


Och efter ett hårt pass med mycket löpande så blir de relaxa lite i solen.



Peace, Hirre

I cant live mah i cant cant live mah

Aloha!

En dag utan inlägg, vad är detta?! Låt mig förklara, de va planerat ifrån min sida och posta om gårdagen igår, men eftersom jag ej sov hemma och alla bilder jag tog under gårdagen inte går att lägga över utan sladd så får ni tyvärr vänta tills jag är tillbaka ifrån kryssningen jag och Beijar ska bestiga ikväll! Yes, en favorit i repris, silja galaxy samma båt som sist fast med mindre "broes" och med nytt folk.

Så om ni är på båten, kika förbi våran hytt så får du se oss IRL. (HUH COOLT VA?)
Hytten får ni leta efter själva eftersom jag inte ens vet vilken vi hamnar i =]

En låt ifrån mig till er gott folk, gammal men tvivlar många har hört den. Njut av refrängen.



Peace, Hirre

Finn 5 fel

Finns det något bättre än att förstöra en bild där två tjejer ska porra till sig lite? Knappast
Årets linslus till Harry Potter här och inte bara linslus utan även stilikon. 4 April, klubb Village, pottfrillan, bibliotekariebrillorna, Peak fleece-jacka. Vad kan gå fel, han måste ha fått ligga.




Tyvärr allt för idag
Xoxo Beijar

Female side?

Aloha!

En kompis häromdagen sa åt mig att man kanske borde visa lite mer feminina sidor av sig på bloggen så man får lite females som läser den så smått grabbiga bloggen. Det då hon sa åt mig var att jag borde posta lite dagens outfit och vad jag åt.. Men jag förstår inte en sak.. HUR kan de va intresant för folk att veta vad jag äter??
Visst dagens outfit för folk som gillar mode och själv är jag intreserad utav de också, så man kanske ska lägga upp lite bilder på "outfits" i framtiden.
Så ni läsare där ute, ni kan börja varna era kvinnliga vänner där ute att Hirre the man ska börja posta vad han har på sig from time to time!

Och sen som pricket över I'et ska ni få en låt som man ej skulle kunna tro att en så hård man som mig skulle lyssna på.



Off to training!

Peace, Hirre

En söndang, en Tim, en filmkväll

Så söndag igen huh? Segaste dagen på veckan, dagen man bara väntar ut för att nästa vecka ska kicka igång.
   Så efter en ganska lugn dag som mest handlade om att glida i Täby, kolla kläder med Hirre och Tessan, spela xbox och leta efter nya beats på nätet (rekomendera gärna något). Så drog jag, Hirre och bagare Tessan (hon hade bakat muffins till alla, pretty sweet!) oanmälda till bakisdjuren Tim och Hottis för att ha en filmkväll.
   Vi såg först på Rolemodels och sen på Madagaskar 2. Säg vad du vill, men barnfilmer kicks ass! Det var två lätta och roliga filmer som var perfekta för en söndagsfilmkväll.

 

Veckan slut, Beijar signar ut!
Xoxo Beijar

Let me put you on the game...

H & H here! hottis & hydrox (Timp the pimp) here.
hottis drog första doppet för i år i poolen, 10 grader varmt! han var rätt frusen kan jag ju säga, whinade om handduk DIREKT.

Vi sitter just nu och lyssnar på DJ Hot Snow - Let me put you on the game (därav titeln), grym låt alltzå.
Kom hem från M&G nyss, eller ja för ett tag sedan, lite "efterfest" med virre bubba och 2 ytterst okända tjejer, Virre pukade.
Sen skrämde bubba iväg tjejerna, det var ju mindre bra.

Sen har vi hoppat studsmatta också! Too bad att sommarlistan inte börjat än, för då hade vi kryssat av en av sakerna direkt, nakenhopp i Tims studsmatta!

Anyway, grym kväll, kungar som vanligt!

Där har ni låten också, KING!



Och till er tjejer, vi är fortfarande vakna om ni vill komma på efterfest ;) Finns mycket alkohol, vad kan gå fel?

// Tim & Hottis

Fast enough for you?

Aloha!

Ladies and gentlemen, let me introduce Fast and furious 4 for you!



Yes, jag lyckades dra mig iväg och se den filmen ikväll och de var värt de! Om jag ska va helt ärlig så tyckte jag ej första två filmerna var så bra. Men denna film, då bevisar dem att gammalt är bäst(angående skådisarna eftersom dem byter varje film)

Sen har jag helt klart hittat ögon godis för en tid framöver, ej tänkt på de så mycket men shieeet, Mia i filmen är en godess!
Se och beundra, give me? Pretty please.



Och sen en låt som var med i filmen som jag alltid tänkt ta reda på exakt vem som gjort den.



Peace, Hirre

Raggningsskolan del 1

Se och lär pojkar


And that's how you do it!

Xoxo Beijar

ITS HERE!

Värmen, äntligen kommer den! Vilket väder, underbart.
Man känner listans startdatum krypa närmare och närmare, snart är det dags för ännu en vild sommar med thebroes!
Håller på att värma upp poolen as we speak! Så snart är badsäsongen i full rullning.

Så... vad händer ikväll? Vem vet vad vi ska göra? Inte ens vi vet! Impulsparty på beachen? Inte omöjligt.

xoxo, Tim here.

To bloggtoppen and beyond!

Vi har fått oväntat besök och ingen kaffe. En jävla massa oväntade besök för den delen.
Här bakom kulliserna till bloggen finns en liten finurlig knapp ska ni veta. En sån där stor röd knapp, som om man trycker på, så ser man antal besökare. Fiffigt värre!
I allafall så kom jag åt den rackarns knappen och se på fan, vi har slagit rekord! Folk hittar hit och läser! (klart ni läser vi är ju bäst, så fortsätt läs)



62 kanske inte är något att hänga i julegranen för er blogg-divor men vi tycker det är coolt!
   Men nu ska jag sluta dräggla här och hasa mig till kneget. See ya!

Xoxo Beijar

Nostalgia



Med gårdagens avslöjande om sommarspelen vart man ju lagomt nostalgisk och började kolla på förra sommarens lista. Fina minnen från sommaren 2008 gör så att sommaren i år kan inte komma tillräckligt fort! Bli varmt för fan!!!

Här är bild på vårat sommarspel 2008.
Och vinnarna det året var ju självklart jag, Beijar (röd) och Tobbe (gul). Männen som föddes utan hämningar.


Men må bäste man (kvinna för Sami) vinna i år!!!

Inga konstigheter
Xoxo Beijar

Sommarspelen 2009

Yo hoes, här kommer den! Den åh så sena inlägget om våran fredag. Dagen då alla broes samlades för att planera sommaren.
   Så som några vet så gör vi våra sommaplaner liiiiite anorlundare än andra. Det vi gör är att vi håller ett sommarspel, där då deltagarna är vi broes och spelet är egentligen jävligt simpelt. Vi skriver ner en lista med "kul" saker man kan göra under sommarn och så ska alla deltagarna göra 80% utav sakerna på den listan. Klarar man inte av det under en hel sommar blir det straff. Förra året fick alla losers springa näck genom Täby centrum. I spelet finns det inga vinnare, bara förnedrade förlorare!
Okey, så här går det till och så här gick fredagen till. Du tar ett stycke broes sen tar du fram papper, penna, lim, en pizzakartong och sen tar du fram kreativiteten.

Resultatet:

The broes sommarspel 2009


Reglerna i år är samma som förra.
Start: 1 Juni
Deadline: 6 September
Bild-/filmbevis eller en bro som vittne för att varje uppgift ska gillas
Fusk = En biatch-slap per bro



Men nu behöver vi lite hjälp här! I år har vi inte bestämt oss för vad straffet ska bli för dom som misslyckas med 80% gränsen. 4 st är gränsen av vad man får misslyckas med i år. Straffet ska va motivationen för att inte misslyckas, så det ska va hårt!!!


Det kommer bli en egen kategori i bloggen sen när spelen drar igång där man kan följa allas framsteg och misslyckanden.

Xoxo Beijar

Solo style

Aloha!

Blev lite solokvist(utan nån broe) igår kväll, var dags för min första skiva detta år och temat var hollywood! Eftersom det var lite sista minuten så kunde jag ej gå all-in med utklädseln men slutade som någon sorts kändis i alla fall :>. Låter er gissa på vem jag "var". Anyway, allt va perfekt igår förutom att man ej hade nån av sina broe's med sig, men hade en gammal vän med mig i alla fall som ni kan se på bilden, helt de motsatta måste jag medge ;) (outfit mässigt).

Årets första skiva får ett godkännt!

Rapparen & Punkrockarn




Peace, Hirre

RSS 2.0