mein 5-kampf!

   Värmen håller i sig, hur grymt är inte det!?! Kom precis från Eriksdalsbadet där vi har varit och stekt på en bränna i nästan fyra timmar, kommer bli smutt! MEN!
   Som sagt vi drog ju iväg till Grönalund igår för att lira 5-kamp medans alla andra som var där skulle kolla på reggae-konserten och vi hade ingen aning om vem som lirade förstås... Så den skiter vi i att skriva om.

5-kampen som skulle ha börjat klockan 5 drog inte igång förräns klockan 7 och där stod vi bröder. Beijar, Hirre, Tobbe, Tim och Alex, med sällskap från diverse hörn i världen, (Marcus say whaaaat, vi vet att du läser muahahaha) taggade till tusen.

Vi rivstartade med klassikern skjutbanan med luftgevär som Tobbe vann och tog täten i tävlingen. SEN! Så gjorde vi det som är ytterst viktigt i en 5-kamp med atleter som oss. Dricka paus!
   Bänkade oss på kryddhyllan och började beställa in drickan.

Några bärs och en timme senare:






Allt som allt tog 5-kampen 4 timmar. Tobbe stod i slutet som segrare, ärligt lir säger han, fusk säger vi. Killen är helt klart dopad med allt protein och kreatin som han proppar i sig...
  Och åket Insane var hur skön som helst! Kanske lite kort men den var värd kö-väntan!

Stolta vinnarn:



Facit



Efter 5-kampen drog alla grabbarna förutom jag vidare ut på stan för att parta vidare. Så förhoppningsvis kanske dem vill dela med sig lite utav det som hände efteråt här när dom har vaknat till liv igen...

Nu ska vi bara försöka att pricka av pyjamaspartyt från våran sommarspels-lista ikväll, wish us luck!

Xoxo Beijar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0