Sista studentfirandet



Så igår tog min flickvän Therese studenten, jävligt sent, men man säger ju sist men inte minst

Så det vart ett sista ordentligt studentfirande för det här året. 
   Hela gårdagen spenderades med full röjj non-stop med saker så som: 

Hjälpa till att fixa mottagningen: Check
Pynta till flaket: Check
Köpa folkisar att spruta med: Check

Flakåkningen var svinkall! Tycker lite synd om Tessans skola som fick skitväder till sin student. Visst kunde det ha varit värre med spöregn och åska, men gråmulet och kallblås var inget vinnande koncept. Dock skitväder så höll folk igång ändå och röjjde fastän man frös. Det var ju ändå ingenting som alkohol inte kunde fixa. Say whaaat!
  
Efter åket vart vi avsläpta i t-centralen, vilket i tradition ledde till party i fontänen. Frusen, full och glad stod man och stampa i vattnet.




Sen mottagning
. Pimpla lite mer, äta behövlig mat och surra med diverse släktingar. Ni vet hur det går till.

Efter hövligheterna brändes slutskivan av på Blue moon bar. Inte världens populäraste ställe och är själv där jävligt sällan, men det var faktist grymt. Berodde mest på att det var riktigt mycke folk där och alla var ju fulla glada studenter, så det var BRA RÖJJ och sånt gillar vi! Lite trögstartat dansgolv, med efter att jag och Hirre ( inge ljug, dock kanske minnet sviker lite!!! ) gick ner och körde lite moves på ett tomt golv så fylldes dansmattan innan dj:n hade bytt låt. Gäller bara att någon börjar.

(click)

                                

Grattis till studenten Tessan!

Om någon fortfarande läser (TVEEEEK) så sticker jag iväg igen. Ska på bröllop i Göteborg, woooo mer partaj, och kommer tillbaka på söndag. Så ni får klara er med dom andra boysen medans.

See ya!

Xoxo Beijar

[Artighet: Bilder från Tobias Lindqvist]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0